Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány, ha egy csajnak nem tökéletesen fehérek a fogai?
Annyira fusztrál, hogy nem olyan szép a fogsorom, de sajnos nálunk ez ilyen "családi" dolog...
Bár elhihetitek, van áplva rendesen, meg minden, de mégsem szép fehér... jó nem kimondottan sárga, vagy ilyesmi, de akkorse :( Amugy nincs egy darab lyukas fogam se meg semmi, tehát mondom nem "egészségtelen", csak nem olyan szép...
Hát eleinte nem nagy előny, az biztos hogy nem a mosolyoddal hódítasz, na de nem ez a lényeg és általában nem ez az első dolog amit egy csajon néz egy pasi
NYUGI!
nem a fogaiddal szopsz ugysem
clyde
5 éves koromban nekifutásból lefejeltem egy oszlopot. XD
2 csontofogam úgy jött ki, hogy alapból darabokbanvolt és esett szét. (és hát hol? természetesen elöl XD )
meg lett csináltatva, de tökéletes soha nem lesz. Ettől függetlenül nem panaszkodom. Mással kell kompenzálni ezt a hátrányt és meg van oldva.
(Most nem azt mondom, hogy nem lenne jó egy tökéletes fogsor, de tudok mit tenni? Ha jó a dumád, így is fognak szeretni a srácok)
:P
Nyugodj meg, semmi probléma! Lehet csak városi legenda, de úgy tudom minnél színesebb persze a természettől fogva a fog annál ellenállóbb a viszontagságoknak. Jóval tovább bírják mint a hófehérke típusúak!
Kis töri: A Japánoknál régen a nagyon sárga fog volt a nagyon szexi.
én is így vagyok ezzel..
jó látni, hogy tényleg nem akkora probléma :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!