Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hátrány ha félvér vagyok? Édesapám színes bőrű.15/f
Sokkal inkább előny, mint hátrány!
A legtöbb lány arra fog gondolni, hogy neked biztos nincsenek méretproblémáid, és hogy milyen édes gyerekeitek lennének:-)
Voltam már félvér sráccal, és csak szép élményeim vannak.Mondjuk inkább a személyisége fogott meg, az a bónusz volt, hogy nagyon szeretnivaló külseje is volt- gyönyörű szeme, helyes orra, érzéki szája.
Szintén félvér vagyok és ez egyáltalán nem hátrány a csajoknál. Sőt ez hatalmas előny. Én anélkül hogy bármit tennék sok csajt megkaphatnék. Egyszerűen egzotikumnak számítunk, a külsőnk a szexepilünk és az általánosítások hogy nagy a négerek pénisze és milyen jók az ágyban az mind a malmunkra hajtja a vizet. Az élet bizonyos területein viszont hátrány. Pl nagyobb eséllyel kötnek beléd, szólnak be. Engem pl az utcán mindig megnéznek ami mikor olyan idős voltam mint te eléggé zavart.De ezeket te is megtapasztalod, ahogy idősödsz.
19/f
Egyáltalán nem hátrány sőt.. :) Én mindig félvér szerettem volna lenni :$
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!