Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért jönnek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jönnek be nektek a négerek, spanyolok sokkal jobban, mint a fehérek?

Figyelt kérdés
És nem a szokásos "nagyszerszámos" szöveget akarom hallani, mert az van európainak is!21/F
2011. máj. 19. 19:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te mégis honnan veszed, hogy az összes nő ezekért van oda? Megkérdezted az összes magyar nőt, és így csináltál egy felmérést vagy mi? komolyan mondom ez az általánosítás már kész vicc.

Attól, hogy egy-két lány ezt mondta neked, nem kell rásütni az összes nőre-.-"

Én személy szerint nem szimpatizálok úúgy a négerekkel, se semmilyen más országbeli férfiakkal. Én magyar férfit szeretnék magamnak és punktum.

2011. máj. 19. 19:26
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a fehérek (európaiak) jönnek be.

22/L

2011. máj. 19. 19:29
 3/25 anonim ***** válasza:

üdv a ritka kevés lány között

érdekes én meg pont a kérdező álláspontját tudom megerősíteni

2011. máj. 19. 19:30
 4/25 anonim ***** válasza:
49%

Fúj hát én sosem jönnék össze négerrel vagy egyéb barna bőrű félmajommal. :D És egyáltalán nem jönnek be jobban, én a fehér pasikat szeretem, meg azokat a fehér pasikat, akik napon barnultak.

19L

2011. máj. 19. 19:30
 5/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudnám magam elképzelni sem négerrel, sem sárga bőrűvel, sem cigány származásúval, sem más nem fehérrel. Egyszerűen nekem ők nem szexik, nem látok bennük olyat ami szexi. Ettől még lehet hogy ők is azok, csak NEKEM nem.

36/N

2011. máj. 19. 19:31
 6/25 napietus ***** válasza:
52%

nekem egyik sem jön be. magas szőke kék szemű az esetem (de már találtam 1et, el is vettem férjül :P)

29/N

2011. máj. 19. 19:32
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek közül egyedül a spanyolok jönnek be, de még eszembe se jutott a szerszámuk méretén gondolkodni, nem az a lényeg, hogy mekkora neki.
2011. máj. 19. 19:36
 8/25 anonim ***** válasza:
51%

nekem meg a mongolid típusú pasik jönnek be legjobban, na? :D

"Miért ők?" Mert nem annyira magasak, tetszik fekete mandulaszemük, és a dús fekete hajuk, meg hogy sokaknak "lányosabb" arca van <3

Egyébként ahogy az emlékeim között kutatttam nekem tetsző pasik után, igaz, hogy leginkább leginkább a távol-keletiek jönnek be, de végül is bármilyen bőrszínű pasit el tudnék képzelni magam mellé...

L/18

2011. máj. 19. 19:37
 9/25 anonim ***** válasza:

kutattam, no :D

L/18 voltam

2011. máj. 19. 19:38
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
Nekem ugyan nem! Még a spanyolok csak-csak elfogadhatóak, de a feketék nagyon nem tetszenek. A magyarokat szeretem. Egyrészt, mert külsőleg inkább az európai típus jön be, másrészt mert értem, amit mondanak.... :)
2011. máj. 19. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!