Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért jönnek be nektek a négerek, spanyolok sokkal jobban, mint a fehérek?
Ezt te mégis honnan veszed, hogy az összes nő ezekért van oda? Megkérdezted az összes magyar nőt, és így csináltál egy felmérést vagy mi? komolyan mondom ez az általánosítás már kész vicc.
Attól, hogy egy-két lány ezt mondta neked, nem kell rásütni az összes nőre-.-"
Én személy szerint nem szimpatizálok úúgy a négerekkel, se semmilyen más országbeli férfiakkal. Én magyar férfit szeretnék magamnak és punktum.
Nekem csak a fehérek (európaiak) jönnek be.
22/L
üdv a ritka kevés lány között
érdekes én meg pont a kérdező álláspontját tudom megerősíteni
Fúj hát én sosem jönnék össze négerrel vagy egyéb barna bőrű félmajommal. :D És egyáltalán nem jönnek be jobban, én a fehér pasikat szeretem, meg azokat a fehér pasikat, akik napon barnultak.
19L
Nem tudnám magam elképzelni sem négerrel, sem sárga bőrűvel, sem cigány származásúval, sem más nem fehérrel. Egyszerűen nekem ők nem szexik, nem látok bennük olyat ami szexi. Ettől még lehet hogy ők is azok, csak NEKEM nem.
36/N
nekem egyik sem jön be. magas szőke kék szemű az esetem (de már találtam 1et, el is vettem férjül :P)
29/N
nekem meg a mongolid típusú pasik jönnek be legjobban, na? :D
"Miért ők?" Mert nem annyira magasak, tetszik fekete mandulaszemük, és a dús fekete hajuk, meg hogy sokaknak "lányosabb" arca van <3
Egyébként ahogy az emlékeim között kutatttam nekem tetsző pasik után, igaz, hogy leginkább leginkább a távol-keletiek jönnek be, de végül is bármilyen bőrszínű pasit el tudnék képzelni magam mellé...
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!