Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaro tenyezo ha egy lanynak nem egyenletes, nem szepa fogsora. Viszont feherek es egeszsegesek?
Nekem speciel alul van 1 metszőfogam, ami picit jobban kiáll a többinél, a legtöbb fiú észre se veszi. Az exeim nagy része szerintem nem is tudott róla. Egyiknek mondtam, hogy ha tudok munkát találni az egyetem mellett, akkor biztos, hogy fogok feltetetni magamra 1 fogszabályzót, mert zavar, hogy nem szép a fogsorom. Azt se tudta miről beszélek. Mikor megmutattam neki akkor látta csak, magától soha észre se vette volna szerintem...
Szóval ha nem áll minden fogad más irányba a pasik észre se veszik. Ennyire azért nem jó megfigyelők.
Az első nincs magánál...
Mért menne tönkre a fog ettől?
(Az egyetlen kiálló fogam a legegészségesebb....)
Amúgy meg lehet mértani pontos neki, ha nem mossa...
A csókolózásnak semmi köze a fogakhoz. :)
Az ajkaiddal és a nyelveddel végzed ezt a műveletet.Egyik sem ér hozzá a másik fogához,legalábbis annyira nem,hogy érezni lehessen a szabálytalanságot.
Na jó...van aki harapdál csókolózás közben,de az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!