Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért jönnek be nektek a négerek, spanyolok sokkal jobban, mint a fehérek?
Ezek szerint csak az én lány ismerőseimnek jönnek be!
Bekenem magam diópáccal, most már jó vagyok??:)
na jó, konstatálom, hogy azon az egy szón kívül is tele van hibával a hozzászólásom x'D
Úgyhogy inkább próbálok jobb választ adni, vajon sok nőnek vajon miért jönnek be a négerek vagy az olaszok:
A nilotid (magas növésű) típusú négerek általában kigyúrtak is---> mellettük biztonságban érzik magukat
sztereotípia, de... sokkal jobban hallgatnak az ösztöneikre, talán,(ha farok méretüket nem is vesszük) jobbak az ágyban. Több helyes olvastam, hogy igen pénzes idősebb fehér nők gyakran szexturizmus miatt mennek Afrikába. Amennyi lóvéjuk van, bőven meg tudnának fizetni egy nagy farkú fehér srácot is, mégse teszik...
+ olvastam valahol egy tanulmányt, amiben arról írtak, hogy pl. fekete színű madaraknak sokkal sikeresebbek szaporodás terén, lehet, hogy így van az embereknél is (legtöbb nő sötét szemű és hajú pasit akar)
na, a cikket meg is találtam, akinek van türelme, olvasgassa: [link]
Bocsi, egy kicsit hosszú lett :D
Mert sajnos ez is egyfajta divat, amit a média sulykol az emberekbe, hogy fogadjuk el a másikat, és akkor leszel menő, ha niggerrel jársz stb.
Valamilyen érthetetlen oknál fogva a lusta, primitív olasz cigányokat kedvesnek és romantikusnak hiszik, pedig nem azok.
Arról is kussol a fajvédő média, hogy hány nigger gyilkol meg, jobb esetben ver össze fehér nőket poénból, mert annyira állati szinten vannak, hogy fel sem fogják a tetteik következményét.
Viszont jó olvasni a sok hozzászólást, amelyek ennek ellent mondanak. Nagyon helyes. Mindenki maradjon a fajtájánál, a négerek meg Afrikában,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!