Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatesómba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??

13L

2011. ápr. 24. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:
hátt jó de hogyha magamat adom,az a bajuk,hogy "stílust válthatnék" ha meg nem nyílok meg,és bunkó vagyok velük,akkor meg ugye,az a baj ....
2011. ápr. 30. 12:00
 72/74 Avenged ***** válasza:
Szerintem ők a bunkók hogy ezzel jönnek de majd msnen bővebben ;)
2011. ápr. 30. 20:34
 73/74 A kérdező kommentje:
oks :)
2011. ápr. 30. 22:17
 74/74 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
Na mi lett
2023. szept. 19. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!