Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izééékeh11 kérdése:
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
2011. ápr. 24. 12:24
21/74 anonim válasza:
Na làtod
ja ès masztiz ha beindulsz ès akkor megnyukszol
22/74 A kérdező kommentje:
szoktam masztzni de az nem elég :$
2011. ápr. 24. 13:06
23/74 anonim válasza:
Hogy nem elèg kislàny
enyire kivànod de mèg szüz vagy nem?
24/74 anonim válasza:
dehogynem kapsz!és látom sok eszed van ha azt se tudod mi az a vérfertőzés!
25/74 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
ennek írtam az előzőt!
26/74 anonim válasza:
és mondom hogy ne csináld mert van barátnőja meg úgyis kitudódik!
27/74 A kérdező kommentje:
már nincs barátnője ...
2011. ápr. 24. 13:14
29/74 anonim válasza:
70%-os!
Ha akkor lépnél félre, mikor már van férjed meg családod, akkor is nagy k.urva lennél. :)
De az, hogy a saját testvéreddel kamatyolsz (már ha ez igaz), az elég nagy gáz!
-.-"
:)
30/74 A kérdező kommentje:
miért,hogyha használnánk gumit akkor hogy kapnánk vérfertőzést?
2011. ápr. 24. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!