Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatesómba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??

13L

2011. ápr. 24. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
meg még azért jó ha nem vagytok együtt mert akkor nem fogtok szexelni!
2011. ápr. 24. 13:28
 42/74 anonim ***** válasza:
34%

Nem akarlak kiábrándítani, de ez amit el akarsz követni bűncselekmény. Amit az anonym lány is elkövetett. Mellesleg, ha nekem a bnőm ilyet mondana, h öcsi/bátyó is megvolt, kivágnám az ajtón...

A vérfertőzés nem betegség, hanem jogi bűncselekmény!!

"A bűncselekmény elkövetési magatartása a közösülés vagy fajtalanság. A (3) bekezdésnél csak a közösülés. A közösülés fogalma során eltérő jelentéssel találkozhatunk a köznapi, biológiai és jogi értelmezésénél. Biológiai értelemben közösülés alatt azt a nemi aktust értjük, amikor a férfi nemi szerve részben vagy egészben behatol a nő nemi szervébe, és amely következtében magömlés is bekövetkezik. Büntetőjog a közösülés befejezettségéhez kevesebb feltételt kíván meg: megtörténik a közösülés, ha közösülési szándékkal a nemi szervek érintkezése megtörténik, a férfi hímvesszője a női szeméremajkakkal érintkezik."

Ennek fényében kövesd el! Itt testvérről van szó, de a magyar törvények szerint az első unokatestvér még bűncselekmény. Másod már nem, mert túl sok volt az ilyen jellegű közösülés.........

2011. ápr. 24. 14:18
 43/74 anonim ***** válasza:
0%
Persze 18 év alatt nem vagy büntethető... De azért bűncselekmény...
2011. ápr. 24. 14:20
 44/74 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló volt. én akkor 12(F) voltam ő majdnem 14(F). Akkor a csóknál a tapinál és a mutogatásnál több nem volt. Fél évig tartott mert ő bepasizott és nem érdekelte már a dolog mert volt akivel csinálhatta. Kicsit féltékeny voltam rá de elmúlt. Aztán amikor 14 voltam nálunk aludt beszélgettünk nosztaligiáztunk elmondta miért szakított a fiújával stb. Azon az estén lefeküdtünk egymással. Védekeztünk is persze. Jó volt de tudtuk nem lehetünk együtt kapcsolatban. Azóta jó pár év eltelt. Sosem derűlt ki.

22F

2011. ápr. 24. 14:57
 45/74 anonim ***** válasza:
12 (F) 14(F)? Biztos jól írtad Te ezt?
2011. ápr. 24. 15:03
 46/74 anonim ***** válasza:
14.18: butaságot beszélsz. Első unokatestvérek még össze is házasodhatnak. Annyi bibi van a dologban, hogy ha gyereket is szeretnének, akkor ajánlott egy genetikai vizsgálat.
2011. ápr. 24. 15:17
 47/74 anonim ***** válasza:
Lődd fejbe magad!
2011. ápr. 24. 15:52
 48/74 anonim válasza:
fake
2011. ápr. 24. 16:07
 49/74 anonim ***** válasza:
bu*i testvérek szexeltek?xD
2011. ápr. 24. 16:11
 50/74 Avenged ***** válasza:
50%
Mi sikerült majdnem ?:D
2011. ápr. 24. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!