Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
Nem akarlak kiábrándítani, de ez amit el akarsz követni bűncselekmény. Amit az anonym lány is elkövetett. Mellesleg, ha nekem a bnőm ilyet mondana, h öcsi/bátyó is megvolt, kivágnám az ajtón...
A vérfertőzés nem betegség, hanem jogi bűncselekmény!!
"A bűncselekmény elkövetési magatartása a közösülés vagy fajtalanság. A (3) bekezdésnél csak a közösülés. A közösülés fogalma során eltérő jelentéssel találkozhatunk a köznapi, biológiai és jogi értelmezésénél. Biológiai értelemben közösülés alatt azt a nemi aktust értjük, amikor a férfi nemi szerve részben vagy egészben behatol a nő nemi szervébe, és amely következtében magömlés is bekövetkezik. Büntetőjog a közösülés befejezettségéhez kevesebb feltételt kíván meg: megtörténik a közösülés, ha közösülési szándékkal a nemi szervek érintkezése megtörténik, a férfi hímvesszője a női szeméremajkakkal érintkezik."
Ennek fényében kövesd el! Itt testvérről van szó, de a magyar törvények szerint az első unokatestvér még bűncselekmény. Másod már nem, mert túl sok volt az ilyen jellegű közösülés.........
Velem is hasonló volt. én akkor 12(F) voltam ő majdnem 14(F). Akkor a csóknál a tapinál és a mutogatásnál több nem volt. Fél évig tartott mert ő bepasizott és nem érdekelte már a dolog mert volt akivel csinálhatta. Kicsit féltékeny voltam rá de elmúlt. Aztán amikor 14 voltam nálunk aludt beszélgettünk nosztaligiáztunk elmondta miért szakított a fiújával stb. Azon az estén lefeküdtünk egymással. Védekeztünk is persze. Jó volt de tudtuk nem lehetünk együtt kapcsolatban. Azóta jó pár év eltelt. Sosem derűlt ki.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!