Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
13 évesen ez aztán igazán figyelemre méltó teljesítmény, az egész (belterjes?) családod büszke lehet rád, igazi ragyogó gyémántja vagy a mai társadalomnak. Csak annyit tudok javasolni, hogy d*gasd meg magad vele (nagyon vigyázz, nehogy használj gumit, mert még a végén nem leszel nemibeteg, és az manapság nem menő).
Tudod, nem is azzal lenne a gond, hogy tetszik, hanem hogy már a szexen jár az eszed. 13 évesen!! TIZENHÁROM ÉVESEN!!
"A kérdező kommentje:
17:58 háháhh már bocsika de egyik osztálytársam,egy kis kurv* 11 évesen vesztette el a szüzességét :) nem tom ki is a családja gyémántja -.-" a másik meg hogy itt is irta az egyik lány hogy a vérszerinti tesójával csinálták....akkor nekem az unokatesómmal miért ne lehetne,"
Igen? És azért mert más kútba ugrik, akkor te is? Szánalom. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!