Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatesómba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??

13L

2011. ápr. 24. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:
hát az úgy volt hogy én meg pont az ágyamon ültem és amikor elkezdett csikizni akkor annyira rugdostam meg minden hogy lefogta a kezemet és odahajolt hozzám és majdnem lesmárolt csak anyámék pont kiabáltak h mennyünk le enni -.-"
2011. ápr. 24. 16:55
 52/74 A kérdező kommentje:
egyépként 51:52 hallod miért is kéne fejbelőnöm magam ?? :D
2011. ápr. 24. 16:56
 53/74 A kérdező kommentje:
*15:52
2011. ápr. 24. 16:56
 54/74 anonim válasza:

13 évesen ez aztán igazán figyelemre méltó teljesítmény, az egész (belterjes?) családod büszke lehet rád, igazi ragyogó gyémántja vagy a mai társadalomnak. Csak annyit tudok javasolni, hogy d*gasd meg magad vele (nagyon vigyázz, nehogy használj gumit, mert még a végén nem leszel nemibeteg, és az manapság nem menő).

Tudod, nem is azzal lenne a gond, hogy tetszik, hanem hogy már a szexen jár az eszed. 13 évesen!! TIZENHÁROM ÉVESEN!!

2011. ápr. 24. 17:58
 55/74 anonim ***** válasza:
12F 14L valóban rosszul írtam :) Nem vok meleg :D
2011. ápr. 24. 17:59
 56/74 A kérdező kommentje:
17:58 háháhh már bocsika de egyik osztálytársam,egy kis kurv* 11 évesen vesztette el a szüzességét :) nem tom ki is a családja gyémántja -.-" a másik meg hogy itt is irta az egyik lány hogy a vérszerinti tesójával csinálták....akkor nekem az unokatesómmal miért ne lehetne,
2011. ápr. 24. 18:10
 57/74 anonim ***** válasza:
Miért akarod szó szerint elbaszni az életedet, Nem érzed, hogy ez kicsit beteg dolog?
2011. ápr. 24. 18:24
 58/74 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

17:58 háháhh már bocsika de egyik osztálytársam,egy kis kurv* 11 évesen vesztette el a szüzességét :) nem tom ki is a családja gyémántja -.-" a másik meg hogy itt is irta az egyik lány hogy a vérszerinti tesójával csinálták....akkor nekem az unokatesómmal miért ne lehetne,"

Igen? És azért mert más kútba ugrik, akkor te is? Szánalom. -.-"

2011. ápr. 24. 18:28
 59/74 anonim válasza:
Nálad valami nagyon nem stimmel. :D
2011. ápr. 24. 21:16
 60/74 anonim ***** válasza:
Szerintem akarod, kívánod a szex et vele, csak egy kis megerősítést vártál, szóval aki mán eljut ere a szint re az mán dugni fog csak azért is
2011. ápr. 24. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!