Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izééékeh11 kérdése:
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
2011. ápr. 24. 12:24
11/74 anonim válasza:
mindenkinek megkell nézni a mellét!először az arcodra pillant autána meg a melledre!mindenki így csinálja!
12/74 anonim válasza:
Sorry, de nem kaptam vérfertőzést, sőt ahogy látom azt sem tudod mi az.. Attól hogy lefekszel a tesóddal még nem kapsz olyat, az más dolog..
14/74 anonim válasza:
70%-os!
Jó nagy ótvar k.urva lehetsz! -.-"
15/74 A kérdező kommentje:
12:43 apám hugának a fia,egyépként nem találkozunk túl gyakran,de szoktunk mi is hozzájuk néha menni meg ők is jönnek hozzánk és voltmár olyan hogy nyáriszünetben fél hónapig voltam náluk...egyépként,igen képzeljétek,13 évesen nedvesedek,és még mongyak újat? 11 évesen jött meg -.-
2011. ápr. 24. 12:51
16/74 anonim válasza:
Hú
de most le akarsz vele feküdni?vagy mi
talàj egy fiut oszt hajrà csak k*rjatok de te tudod
17/74 anonim válasza:
Oksa én kurv@, de legalább kiélem magam, és nem akkor lépek félre mikor mán van férjem, meg családom!
18/74 A kérdező kommentje:
hát ... nem tom :S azért nem akarok vele lefeküdni,mert 1. nem biztos hogy ő is akarja 2. aztse tudom hogymikor és hol csinálnánk,hogy senki ne vegyen észre :$ 3. ha ezt elmondaná pl. egy barátjának vagy valakinek,azzz nagyonn ciki lenne :/
2011. ápr. 24. 13:00
20/74 anonim válasza:
Egy fiú mikor nem akarná, max. ha impotens.. hej meg idő mindég van csak keresni kel az alkalmat, ha elmondaná valakinek az neki is gáz lenne, nyugi kussolni fog róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!