Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izééékeh11 kérdése:
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
2011. ápr. 24. 12:24
2/74 anonim válasza:
a szerelem múlandó!énis voltam ilyen helyzetbe!de 2 év után már nem éreztem semmit iránta!csak testvéri szeretet!
3/74 anonim válasza:
előző vok! de 2.-ágon volt unokatesó!
4/74 anonim válasza:
maradj vele kettesben, de védekezzetek.
testvérek is szoktak, csak nemigen vallják be.
5/74 anonim válasza:
ne bíztasd már ilyenre!te hülye vagy?
6/74 anonim válasza:
Nehogymar megtedd ne csinalj vele semmit ennyi.13 evesen Barbizz ne nedvesedj ! xD
7/74 anonim válasza:
Ja így anonim an énis bevallom hogy a saját tesómmal lefeküdtem, és édes tesók voltunk, nem fél tesók meg ilyenek, nincs benne semmi extra, mind ahogy sok prűd szentfazék elvan tőle szállva, sőt még élveztem is!
20L
8/74 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:33
remélem vérfertőzést kaptál!
9/74 A kérdező kommentje:
hát .... az egyik az hogy 13 évesen már régen nem szokott senki babázni,egyébként úgy nem igazán tudok vele lefeküdni ha nem is tetszek neki :/ bár amikor nálunk van mindig a mellemet bámulja,de szerintem ezt csak azért csinálja,mert régen találkozunk utoljára,és aóta énis sokat változtam :$
2011. ápr. 24. 12:41
10/74 anonim válasza:
Hú ez hàt nem tudom mijen közeli rokon? gyakran talàlkoztok? Ijen fiatalon nedvesetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!