Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?
én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??
13L
A kérdező kommentje:
hát ... nem tom :S azért nem akarok vele lefeküdni,mert 1. nem biztos hogy ő is akarja 2. aztse tudom hogymikor és hol csinálnánk,hogy senki ne vegyen észre :$ 3. ha ezt elmondaná pl. egy a barátjának vagy valakinek,azzz nagyonn ciki lenne :$
Na ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy még mennyire kicsi vagy, hiába érett a tested, a kis agyaddal még nem úgy gondolkodsz, mint egy nő.
Alap problémád az volt, hogy szerelmes vagy belé...és b*szki eljutottunk oda,h mik azok az okok, amiért nem szexelsz vele. Szerintem baromira bejön neked, és nem vagy belé szerelmes..izgatja a fantáziádat..
Keress magadnak egy fiút, aki nem a rokonság része, pl. osztálytársak...vagy barátok, ismerősök. És (bmeg nem hiszem el,h ezt mondom egy 13 évesnek..) próbálj valaki mással kapcsolatot létesíteni..és járjatok, csókolózzatok, élvezd azt,hogy még fiatal vagy és GYEREK. Nem kell rögtön szexelni, ha nedves a bugyid...pláne nem az unokatesóddal. :) Én sem sokkal vagyok idősebb nálad,de nekem pl sokszor elég szex helyett a maszti is..szóval ne mond, h az nem elég, mert ezt azért mondod, mert kíváncsi vagy a szexre. És szerintem baromira lelkiismeret furdalásod lenne, miután az unokatesóddal történik valami..a legutóbbi hozzászólásodból megítélve.
16 voltam,amikor elvesztettem a szüzességem. Annyi idősen már tudsz otthon lenni sokat egyedül, nem kell azon aggódni, h mi van ha meglátnak, és olyankor oké..eljött az ideje... Előtte pedig meg van a kis folyamat...csókolózz ennyi idősen, később petting, aztán jöhet a várva várt szex is...csak ne gerjedj rokonokra.:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!