Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatesómba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Beleszerettem az unokatesómba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én 13 éves vagyok,az uncsim 15.és már jó 1 éve szerelmes vagyok belé,és tudom hogy ez nem normális meg minden,de egyszerüen nem tudom elfelejteni.amikor olt barátnője,olyan féltékeny voltam mint még soha.ha pedig csikiz vagybeszélgetünk 4szemközt,midig benedvesedek :$ mit tudnék ezellen tenni??

13L

2011. ápr. 24. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
0%
de ki fog derülni!hidd el!és onnan már nem lehet kimagyarázni magad!
2011. ápr. 24. 13:17
 32/74 anonim ***** válasza:
Hú ès mèg mindig d*gtok 70% os
2011. ápr. 24. 13:19
 33/74 A kérdező kommentje:
de amúgy honnan derülne ki? mert végülis igaza volt az egyik válaszolnak aki azt irta hogy kusolni fog mert neki is ugyanolyan ciki lenne.....
2011. ápr. 24. 13:19
 34/74 anonim ***** válasza:
de kiderül!mert ha részeg lesz egy parti után!nem szokott inni de egyszer úgyis fog!és ha 3 év után derül ki a családon belül botrány lesz!olyan érdekesen derülnek ki a dolgok!hogy még magam is ámultam tavaly!
2011. ápr. 24. 13:22
 35/74 t.n válasza:

A kérdező kommentje:

hát ... nem tom :S azért nem akarok vele lefeküdni,mert 1. nem biztos hogy ő is akarja 2. aztse tudom hogymikor és hol csinálnánk,hogy senki ne vegyen észre :$ 3. ha ezt elmondaná pl. egy a barátjának vagy valakinek,azzz nagyonn ciki lenne :$

Na ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy még mennyire kicsi vagy, hiába érett a tested, a kis agyaddal még nem úgy gondolkodsz, mint egy nő.

Alap problémád az volt, hogy szerelmes vagy belé...és b*szki eljutottunk oda,h mik azok az okok, amiért nem szexelsz vele. Szerintem baromira bejön neked, és nem vagy belé szerelmes..izgatja a fantáziádat..

Keress magadnak egy fiút, aki nem a rokonság része, pl. osztálytársak...vagy barátok, ismerősök. És (bmeg nem hiszem el,h ezt mondom egy 13 évesnek..) próbálj valaki mással kapcsolatot létesíteni..és járjatok, csókolózzatok, élvezd azt,hogy még fiatal vagy és GYEREK. Nem kell rögtön szexelni, ha nedves a bugyid...pláne nem az unokatesóddal. :) Én sem sokkal vagyok idősebb nálad,de nekem pl sokszor elég szex helyett a maszti is..szóval ne mond, h az nem elég, mert ezt azért mondod, mert kíváncsi vagy a szexre. És szerintem baromira lelkiismeret furdalásod lenne, miután az unokatesóddal történik valami..a legutóbbi hozzászólásodból megítélve.

16 voltam,amikor elvesztettem a szüzességem. Annyi idősen már tudsz otthon lenni sokat egyedül, nem kell azon aggódni, h mi van ha meglátnak, és olyankor oké..eljött az ideje... Előtte pedig meg van a kis folyamat...csókolózz ennyi idősen, később petting, aztán jöhet a várva várt szex is...csak ne gerjedj rokonokra.:)

20/L

2011. ápr. 24. 13:22
 36/74 A kérdező kommentje:
de én ismerem őt és nem hiszem hogy inna...meg ő egyébként se az a bulizós fajta :S meg ha most lefeküdnénk,nem biztos hogy akkor pont erről beszélne
2011. ápr. 24. 13:23
 37/74 anonim ***** válasza:
és minnél többet lesztek egyött annál jobban múlik a szerelem!az embernek mindig az ell ami nincs!a nagy Ő is 10 év után már nincs szerel csak szeretet!ha nem vagytok együtt akkor egyre jobban fogod szeretni!
2011. ápr. 24. 13:23
 38/74 A kérdező kommentje:
hát jó de mongyuk nem is tudunk sokat együtt lenni mert 2 órányira laknak tőllünk ...
2011. ápr. 24. 13:26
 39/74 anonim ***** válasza:
de magat kell meggyőznöd!és a te szavad erösebb mint az enyém mert te döntesz és hiába mondom hogy ne fekügyetek le ha te ezt már eldöntötted!magad ellen harcolj!DE NE FEKÜDJ LE VELE!
2011. ápr. 24. 13:27
 40/74 A kérdező kommentje:
hát .... jó :$ de volt már olyan hogy majdnem sikerült :$ ....
2011. ápr. 24. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!