Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szexuális bántalmazásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.

Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.

Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?

Köszi a válaszokat!

20l

márc. 2. 12:57
1 2 3 4
 31/32 gabor49 ***** válasza:
0%
nem az tulreagalod
tegnapelőtt 05:23
 32/32 Oldfire ***** válasza:

Minden erőszaknak számit ami a másik fél ellenállásán alapúl.

Ez bizony erőszak. A pasi egy tetű.

Még egy nagy verést is érdemelne. Valami havert rá kellene küldeni.

Bár én még egy rendőrségi feljelentésen is elgondolkoznék. Bár a magyar rendőrség nem kezeli megfelelően az ilyen eseteket.

tegnapelőtt 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!