Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen "hintáztatós" párkapcsolati bántalmazás, vagy mi ez pontosan?
Igen van. Keress rá a neten arra, hogy nárcisztikus személyiségzavar. Erre a betegségre jellemző elsősorban, hogy a párkapcsolatban így viselkednek.
Az egyetlen amit tehetsz, hogy menekülsz, NEM lesz jobb.
4
köszi, azért írtam ki a kérdést, mert abban nem vagyok biztos, hogy ez bántalmazás vagy csak nem illünk össze. Mert ha olvasok ilyen bántalmazásos beszámolókat ott mindig előjön, hogy kiabálás, ordibálás, veszekedések, esetleg még fizikai bántalmazás is van, de mint láthatod az enyémben nincs ilyen, ezért nem egyértelmű.
5
itt is nő az illető. lehet rájuk jobban jellemző ez mint hogy ordibálnának, hangosan veszekednének?
5# vagyok
Sajnos ez a hölgy akivel ezt megtapasztalni volt lehetőségem, mentális beteg.
A többi kapcsolatban ilyet még sosem tapasztaltam.
Pont ezzel alakitja ki a traumakötést. Hogy egyre jobban vagysz az egyre kevesebb jóra, és mikor megkapod, szinte eufóriaba kerülsz. És vegül ezert olyan borzasztó nehéz elszakadni tőle, mert hiába tudod hogy rossz, ez az erzés annyira hiányzik, hogy inkább szenvedsz tovább.
Jó hasonlat hogyha a sivatagban kapsz egy pohar vizet, hálas leszel erte. Akkor is ha attól kapod, aki kitett oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!