Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen "hintáztatós"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen "hintáztatós" párkapcsolati bántalmazás, vagy mi ez pontosan?

Figyelt kérdés
Tehát egyszer dicsér, máskor kritizál, hibáztat és elégedetlenkedik. És ahogy halad az idő egyre több a kritika mint a dicséret. Lassan úgy érzed már semmi nem jó, semmi nem elég amit tudsz nyújtani. Viszont mindig kedvesen kritizál, mintha ő tényleg csak jót akarna emiatt már te sem vagy biztos magadban, viszont egyre értéktelenebbnek érzed magad. Amikor ezt megunod és kiakadsz, esetleg még ott is akarod hagyni akkor pedig jön a "beszéljükmeg" és a folyamatos könyörgés, hivogatás, üzengetés. Aztán egy idő után kezdődik újra a macerálás.
nov. 1. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Na...tudod hogy ilyen és mi a szándéka vele. Szóval kuka.
nov. 1. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne létezne. Pont ezzel éri el, hogy magadat tartod hibásnak. Nekem egy főnököm volt ilyen.
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Minek vagy vele
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen van. Keress rá a neten arra, hogy nárcisztikus személyiségzavar. Erre a betegségre jellemző elsősorban, hogy a párkapcsolatban így viselkednek.

Az egyetlen amit tehetsz, hogy menekülsz, NEM lesz jobb.

nov. 1. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem ex csajom csinálta eléggé ideg ölő.
nov. 1. 17:54
 6/16 A kérdező kommentje:

4

köszi, azért írtam ki a kérdést, mert abban nem vagyok biztos, hogy ez bántalmazás vagy csak nem illünk össze. Mert ha olvasok ilyen bántalmazásos beszámolókat ott mindig előjön, hogy kiabálás, ordibálás, veszekedések, esetleg még fizikai bántalmazás is van, de mint láthatod az enyémben nincs ilyen, ezért nem egyértelmű.

nov. 1. 17:54
 7/16 A kérdező kommentje:

5

itt is nő az illető. lehet rájuk jobban jellemző ez mint hogy ordibálnának, hangosan veszekednének?

nov. 1. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

5# vagyok

Sajnos ez a hölgy akivel ezt megtapasztalni volt lehetőségem, mentális beteg.

A többi kapcsolatban ilyet még sosem tapasztaltam.

nov. 1. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 a bántalmazásnak nagyon sokféle formája van, nem mindegyik látványos vagy egyértelmű, de attól még nagyon káros.
nov. 1. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezzel alakitja ki a traumakötést. Hogy egyre jobban vagysz az egyre kevesebb jóra, és mikor megkapod, szinte eufóriaba kerülsz. És vegül ezert olyan borzasztó nehéz elszakadni tőle, mert hiába tudod hogy rossz, ez az erzés annyira hiányzik, hogy inkább szenvedsz tovább.

Jó hasonlat hogyha a sivatagban kapsz egy pohar vizet, hálas leszel erte. Akkor is ha attól kapod, aki kitett oda.

nov. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!