Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lizzi kérdése:

Miért érzem ezt? Veszekedés után miért nem esik jól a közeledés a páromtól?Van olyan párkapcsolati helyzet, amikor normális így érezni? A veszekedés közben durva bántások hangoznak el. Bocsánatkérés nélkül érezhetem ezt kihasználásnak?

Figyelt kérdés

okt. 29. 19:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő hogyan reagál ha te bántod meg? Netán hirtelen szerelmes lesz vagy mi?
okt. 29. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen normálisan reagálsz egy valamin kívül és az az, hogy el kéne hagynod ha nagyon csúnyán beszél veled, nem értitek meg egymást és még bocsánatot sem kér tőled. Ezek alapján toxikus kapcsolatban vagy és nincs értelme vele maradnod.
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Párkapcsolatban veszekedés, pláne durva...?

Ez nekem mindig is magas volt, hogy ennyire nem ismerik meg egymást a párok a kapcsolat előtt?

Össze nem jönnék olyannal, aki nem azonos értékrendű velem.

4/12 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező hány éves vagy, 13?
okt. 29. 19:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van, mindhármótoknak.

Jól benne vagyok...

köszönöm a megerősítést.

,Neked nem jó semmi, hiába vagyok veled kedves, te nem tudod elfogadni a kedvességem, mindig is elégedetlen voltál velem, hiába akarok veled szépen élni,..'

okt. 29. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja a halál is kedves ennyi erővel..

Szoval te vagy a hibás mint mindig. "Csodaszép"kapcsi.

okt. 29. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a normális.

Összekaptok, mosolyszünet amíg lenyugszotok, aztán lehet visszatérni a normál kerékvágásba.

okt. 29. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja, igazad van 4es, sajnos több vagyok. 13 évesen erről senki nem beszéltnekem, sőt később se. Nyugodtan hallgass a megérzéseidre. te tudod, hogy mi a jó neked. Sokan kapnak olyan nevelést, "hagyományos" házasságban a nő tűrjön, az érzelmi inteligenciát kéne fejleszteni minden korosztályban.
okt. 29. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Jól vagy? Mit hordasz össze? Ha nem tetszik a viselkedése akkor dobd ki. Ne rajtam vezesd le a saját nyomorodat.
okt. 29. 19:54
 10/12 A kérdező kommentje:
4es, 9es? Az egyes szám második személy miatt gondolod? Nem vezetem le rajtad. Általánosságben értettem, sokakat érint a bántalmazó kapcsolat.
okt. 29. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!