Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek olyan cikket ahol a valótlan viktimizációról írnak, de nem találok? (Nő áldozatnak játssza magát)
egyre több az olyan, illetve többször jön velem szemben az hogy van a séma, gonosz férfiak, akik bántják a gyengébbik felet, a nőt.
Tény és való elítélem ezt én is de a médiában illetve már a valós környezetemben is egyre többet hallom, látom és téma az hogy a no mint jolly joker kártyát előveszi, hogy ő áldozat, ot sajnálni kell mert bántják!
Általában főleg olyan hölgyektől hallom ezt, úgy hogy hangoztatva munkahelyén pl. Akik önértékelési gondokkal szenvednek.
Nyilván nem vágyom bíró h megallpitsam igaz-e vagy sem, de viszont a bántalmazás ezen formájáról szeretnék olvasni! Köszönöm!
Első válaszoló!
Igen, ezt én is így gondolom hogy a valós bántalmazások nagy többsége négy fal közt zajlik! És ugye több éven keresztül elhúzódik, észre sem vesszük.
Itt inkább az olyan bántalmazást nem értem ahol kihasználják ezt hogy a nő gyenge és a férfi erős . És kamu az egesz….
Kettes válaszoló! Erről nem is hallottam. Kemény…
És nőként írok, egyszerűen sajnálom azokat a férfiakat akik nem tudjak megvédeni magukat mert egyre gyakrabban talalkozok ezzel a problémával.
Az oldalon is sokszor megfigyelhető ez a fajta beteges mintázat. Bizonyos sérült és kattant nők nyíltan provokálnak férfi válaszolókat, válogatott aljasságokkal támadva őket. Aztán amikor az illető végül visszaszól nekik, egyből ártatlan áldozatnak mutatják magukat, a férfit (sőt rosszabb esetben a komplett férfi nemet) pedig erőszakos, agresszív, minden ok nélkül támadó ösztönlénynek.
Ezek a nők akik visszaélnek a jelenkori divatos helyzettel miszerint a nőnek kell hinni, nem csak az adott férfiakkal csesznek ki, hanem a valóban áldozat nőket is hiteltelenítik. Az ilyen helyzeteket is sokkal jobban büntetni kéne, mert mintha egyre inkább elharapózna ez az egész.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nagyon jó példa, hogy a nő kérte és a férfit hibáztatja.
Johnny Depp felesége, aki Johnny ágyába szart, meg ilyenek? A nevét nem tudom. Ő sokáig nyomta a vádparádét, de olyan következetlenül, hogy már a bíróság se vette komolyan.
Arra elég volt, hogy Depp ideiglenesen ki lett rakva az összes filmből, amiben addig szerepelt.
Rengeteget agyalok ezen a témán, párommal is megosztom hogy én ezt így látom, és különös volt számomra hogy mintha ez a dolog nem is létezne. És mivel sajnos anyám volt az első példa, így tényleg nem tudom azt mondani hogy ritka mint a fehér holló.
Sőt a párom exe is jött ezzel, hogy bántalmazta a párom, egyszerűen szánalmas.
Na mindegy, élet nagy dolgain gondolkozom.🤣
Kedves utolsó de, nő vagyok, de nem hiszem hogy ezt bizonygatni kene a valós bántalmazást elítélem mindkét oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!