Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hülyeséget, valótlanságokat ír a Blikk a nők valós elvárásairól a pasikkal szemben, titeket nem háborít fel?
Hát ez tényleg baromságokat ír, de a Blikktől mit vár az ember?
Ki akar egy elvált, gyerekes, 40 éves "öregembert" barátjának?
Ez a Blikk. Mit vársz tőle...
Csak egy szempontot emelnék ki a leírtakból: "Órát hord"... De most komolyan! Kéééész! Vizuális típus vagyok: a nő megtalálja a neki minden szempontból megfelelő férfit tetszik külsőleg, belsőleg, teljes az összhang, forr a levegő, meg minden... Aztán: "Jesszus, te nem hordasz órát?! Köztünk vége mindennek!" :DDD
Elolvastam a linket...
Azt hiszem hogy én az átlaggal szembemegyek...
Nekem az álom:
Világos haj szem, és ne legyen borotbpvát, nem kedvelem a csupasz az arca valakinek
Az arányok tekinteteben igaz, de igazából a férjem alacsonyabb és ezzel arányosan könnyebb is.
A főbb belső értékeket minden embertől elvárhatja az emebr, csak nők esetében nőiességgel helyettesítve a férfiasságot..
hm... nálam vannak megegyező pontok, de nem sok.
Álompasim:
190 centi 95 kiló, pici (egészséges) pocakkal. (kockás hasat nem szeretem) sem a nagyon kigyúrt pasikat.
Borostát hord
rövid sötétbarna hajjal, és barna a szeme is.
Sportosan öltözik: farmer, póló, vagy ha jobban szereti akkor ing. A férjem pl utálja az inget.
Ékszerként csak a karikagyűrűjét hordja, nem hord órát. (nekem tök mindegy hogy van e rajta óra vagy nincs)
Intelligens, lehet vele beszélgetni
szeressen olvasni
lehetőleg keveset káromkodjon, ne dohányozzon és ne legyen alkesz
ami még fontos, hogy bízzon bennem, ne féltékenykedjen,
nekem mindegy van e pénze vagy nincs, nem érint, mivel az az övé.
Az én férjem pl kertész, tök átlagos fizetéssel. 120-125 ezer ft között keres. Nincs se kocsija se jogsija, ahogy nekem sincs. Nem volt soha saját lakása, nekem sem. Továbbá nem érdekel a diploma sem.
Illetve nekem jobban bejönnek a fiatalabb srácok. A férjem pl 25 éves, én 28 vagyok. Nagyjából ennyi.
a képen a gyerek ha van 75 kiló akkor sokat mondtam és a kora is kb 25 körüli,szóval a példának nem felel meg.
és valószínűleg a vizsgálat nem a 15-20 éves kiscsaj korosztály elvárásait vizsgálta akik ebben a kategóriában a fő válaszoló réteg,de nagy vonalakban valóban az van,mint a cikkben.
tedd fel a kérdést az emberek,vagy a családi kategóriában,kérj életkort a válaszolóktól és elfogulatlanul tedd fel a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!