Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.
Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.
Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?
Köszi a válaszokat!
20l

Nem mindenki reagál ugyanúgy ilyen helyzetekben, van aki-köztük én is- lefagy és nem tud reagálni azonnal

#10 a rendőrség kétlem, hogy segít. Főleg nem egy nőnek, főleg nem egy nőnek, főleg nem nemi eroszaknál.
Lesz.rják...

Mert érezni a szövegen, hogy ezt nem egy 20 éves lány írta.
Szokásos recskamatyi.
#11 mondom a párom 70 kiló izom,azért az ő kezét nem tudom csak úgy ,,ledobni,, magamról.
Én is lefagytam,és is hibás vagyok,mert egyrészt kiváncsi voltam milyen csak nem gondoltam hogy ez így fáj.
A szexet mint témát pedig az utóbbi 1 hónapba nagyon erőlteti,előtte megértette hogy én még várni szeretnék.
Holnap szakítok vele, mert már nem bírom hogy folyton ezzel a témával jön,hiába szeretem de egyre jobban azt érzem a semmibe veszi a határaimat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!