Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.
Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.
Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?
Köszi a válaszokat!
20l

Igen, az. Főleg, ha látta, hogy fájdalmat okoz és nem foglalkozott vele
Szerintem mindenképpen mondd el enyukadnak, ha bizalmas viszonyban vagytok
A fiúval szakíts meg a kapcsolatot. Neked pedig meg kell tanulni határozottabban kiállni magadért.

Miért szégyenled? Látom megint egy nő, akinek életében nem beszéltek a szexről, és a szexuális visszaélésről a szülei v. nevelői....
Nyilván érzéketlen a pasid. Ha NEM-et mondtál az ujjazás elött, vagy alatta és nem hagyta abba, akkor erőszak.
Egyébként pedig szakíts vele, mert egy érzéketlen gyökér, és nem szeret!!!

5, igen, elhisszük! Sajnos egyik barátnőmmel kb. pontosan ugyanez történt. Ő is sírva fakadt a fájdalomtól, a pasi meg leült játszani rá sem szarva. Barátnőm felhívott, én meg érte mentem, ugyanis vonat már nem járt.
Kérlek, szakíts vele! Durván nyúl hozzád, nem érti és nem fogadja el a nemet, és még nem is foglalkozik az érzéseiddel. Ez nem a te szégyened, hanem az övé! Normális férfiak is megvetik az ilyet.

Annak számít és remélem, hogy szaktani fogsz vele!
Anyukádnak pedig mond el, könnyebb lesz, hidd el!

Ez az!
Szakítottál vele?
Amennyiben nem hagy békén, jelentsd fel. A rendőrségen kérhetsz először rendőrnőt, ha annak szívesebben mondanád, és diszkréten, bizalmasan fognak bánni Veled, segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!