Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szexuális bántalmazásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.

Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.

Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?

Köszi a válaszokat!

20l

tegnapelőtt 12:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen az és jobban tennéd ha elhagynád. Máskor meg ne hagyd, hogy hozzád érjen bárki ha te nem akarod.
tegnapelőtt 13:00
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az. Főleg, ha látta, hogy fájdalmat okoz és nem foglalkozott vele

Szerintem mindenképpen mondd el enyukadnak, ha bizalmas viszonyban vagytok

A fiúval szakíts meg a kapcsolatot. Neked pedig meg kell tanulni határozottabban kiállni magadért.

tegnapelőtt 13:00
 3/32 anonim ***** válasza:
84%

Miért szégyenled? Látom megint egy nő, akinek életében nem beszéltek a szexről, és a szexuális visszaélésről a szülei v. nevelői....

Nyilván érzéketlen a pasid. Ha NEM-et mondtál az ujjazás elött, vagy alatta és nem hagyta abba, akkor erőszak.

Egyébként pedig szakíts vele, mert egy érzéketlen gyökér, és nem szeret!!!

tegnapelőtt 13:02
 4/32 anonim ***** válasza:
87%
Igen, az és a saját érdekedben azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot. Továbbá ne szégyelld magadat, mert te semmi rosszat nem tettél, itt te vagy az áldozat. Mondd el anyukádnak, hidd el, utána jobban fogod érezni magad és ő se szeretné, hogy ilyesmit titkolj előle. Mégiscsak az édesanyád. A jövőben legyél erélyesebb, ha ilyesmi történne, merj kiállni magadért.
tegnapelőtt 13:03
 5/32 anonim válasza:
16%
Ti ezt elhiszitek? :)
tegnapelőtt 13:04
 6/32 anonim ***** válasza:
86%

5, igen, elhisszük! Sajnos egyik barátnőmmel kb. pontosan ugyanez történt. Ő is sírva fakadt a fájdalomtól, a pasi meg leült játszani rá sem szarva. Barátnőm felhívott, én meg érte mentem, ugyanis vonat már nem járt.

Kérlek, szakíts vele! Durván nyúl hozzád, nem érti és nem fogadja el a nemet, és még nem is foglalkozik az érzéseiddel. Ez nem a te szégyened, hanem az övé! Normális férfiak is megvetik az ilyet.

tegnapelőtt 13:08
 7/32 anonim ***** válasza:
85%
Miért ne hinnénk?
tegnapelőtt 13:09
 8/32 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%

Annak számít és remélem, hogy szaktani fogsz vele!

Anyukádnak pedig mond el, könnyebb lesz, hidd el!

tegnapelőtt 13:10
 9/32 anonim ***** válasza:
80%
Hát vagy leszarta, hogy fáj és csak akkor állt le amikor majdnem sírtál, vagy nem hitte el, hogy fáj. Mindenképpen rohadék! Szakíts és más alkalommal ne egyezz bele olyasmibe amire nem vagy kész!
tegnapelőtt 13:10
 10/32 anonim ***** válasza:
15%

Ez az!

Szakítottál vele?

Amennyiben nem hagy békén, jelentsd fel. A rendőrségen kérhetsz először rendőrnőt, ha annak szívesebben mondanád, és diszkréten, bizalmasan fognak bánni Veled, segítenek.

tegnapelőtt 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!