Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.
Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.
Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?
Köszi a válaszokat!
20l

Igen.
Egyrészt mert ráderőltette szóval, pedig te mondtad, hogy nem akarod. Angolul coercion, úgy jobban elterjedt fogalom.
Másrészt akkor sem állt meg, amikor látta, hogy kellemetlen. A beleegyezésedet a szexuális aktus bármelyik pillanatában visszavonhatod, és ezt a másiknak tisztelnie kell.
Harmadrészt utána sem érdekelte, hogyan reagáltál rá, hogy neked mennyire rosszul esett.
Nagyon sajnálom, ami történt, nem a te hibád :((
Ha akarod, nyugodtan beszéld meg anyukáddal. Ha jó a kapcsolatotok, akkor biztos megértő lesz, ő is nő, ő is átélhetett vagy hallhatott hasonlókról.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!