Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szexuális bántalmazásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális bántalmazásnak számít,vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal,és múlthéten megujjazott,én még annyira nem álltam készen de győzködött,és még csak gyengéd sem volt,felnyomta tövig az ujját úgy hogy én még szűz vagyok.

Nagyon fájt és csak akkor hagyta abba amikor mar mondtam hogy nagyon fáj.Utánna nagyon sírtam,de ő nem is foglalkozott velem.Erről nem tud senki csak a legjobb barátnőm,nagyon szégyenlem bárkinek is elmondani.

Nagyon szeretném anyanak elmondani de nagyon szégyenlem magam,mit tegyek?

Köszi a válaszokat!

20l

márc. 2. 12:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a rendőrség nem igazán jó ötlet, mert ha meg foglalkoznak vele, akkor 50szer el kell mondanod részletesen, hogy ki történt, szétcincálják az ügyet, szerintem az sokkal megalázóbb érzés. Ha mindenképpen bosszút akarsz állni a srácon (bár ezt a kérdező nem írta), akkor egyszerűbb, ha 1-2 alvilági jóbarátodat megkéred, és biztos, hogy nagyon szívesen elintézik a srácot.
márc. 2. 14:08
 22/32 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó! Túl sok filmet néztél. Persze vannak alvilági barátai 🤣🤣
márc. 2. 14:12
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező maradj a párod mellett. Helyre jön a kapcsolatot és boldogan fogsz szexelni vele.
márc. 2. 14:13
 24/32 anonim ***** válasza:
68%
Nem reagálod túl! Ez a pasi egy bunkó tajparaszt! Ha már most ilyen, milyen is lenne késöbb? Gondolkozz és szabadulj meg tőle!
márc. 2. 14:14
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdező nem 20 éves, lehet csak 16. De így akar felnőttnek tűnni
márc. 2. 14:14
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Mond a pasinak, óvatosabban újjazzon. És a szex is csodálatos lesz vele
márc. 2. 14:16
 27/32 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudod a kezét elmozdítani? Bocsi de akkor felugrasz. Vagy tűröd, ha ő órákig akarja csinálni, hogy neked órákig fájjon? Kicsit kamuszag.
márc. 2. 14:23
 28/32 anonim ***** válasza:
59%
Milyen sokan hisznek itt a rendőrségben... Na majd egyszer legsen velük dolgotok, megtudjátok milyen az, mikor telibesz.rják a bajodat.
márc. 2. 14:36
 29/32 anonim válasza:

Igen.

Egyrészt mert ráderőltette szóval, pedig te mondtad, hogy nem akarod. Angolul coercion, úgy jobban elterjedt fogalom.

Másrészt akkor sem állt meg, amikor látta, hogy kellemetlen. A beleegyezésedet a szexuális aktus bármelyik pillanatában visszavonhatod, és ezt a másiknak tisztelnie kell.

Harmadrészt utána sem érdekelte, hogyan reagáltál rá, hogy neked mennyire rosszul esett.

Nagyon sajnálom, ami történt, nem a te hibád :((

Ha akarod, nyugodtan beszéld meg anyukáddal. Ha jó a kapcsolatotok, akkor biztos megértő lesz, ő is nő, ő is átélhetett vagy hallhatott hasonlókról.

márc. 2. 23:25
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Mentsd meg a kapcsolatot és kérd meg akkor szexeltek amikor te is akarod
tegnapelőtt 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!