Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadja el a társadalom azokat a párokat akik nem monogám kapcsolatban élnek?
Férjemmel már 2 éve laza kapcsolatban élünk, angolul "hotwife"nak lehetne hívni, itthon nincs rá kifejezés azt hiszem. A lényeg, hogy férjem engedélyével én kalandozhatok amiben ő is részt vesz. Ez nem swinger, csak én randizok más férfiakkal.
Ezt eddig nagyon nagy titokban tartottuk, mert féltünk az ítélkezéstől. Sajnos úgy alakult hogy kitudódott családon belül a dolog, a húgom aki már felnőtt, 25 éves megtudta és kisebb botrány lett belőle. SZülők, apósék is kiakadtak, engem okolnak hogy én vagyok a fehérmájú a fiuk meg szent.
Nehéz most nekünk, mert nem beszélünk a családdal 1 hónapja, férjem mellettem áll természetesen. Vajon lesz még normális családi viszony a rokonokkal?
N31 és F35
27
Ha viccesnek gondolod az csak azért van mert buta vagy mint a tök. Engem nem érdekel te hogyan élsz, sem senki más élete nem érdekel. De titeket se zavarjon már, ha én másképpen élek. Ez csak ennyi.
Ami meg a "kinyilatkoztatást" illeti, az még igaz, max neked nem tetszik. Az állatokat senki nem neveli monogámiára, csak az adott faj egységesen úgy él. Az emberre ez nem igaz. Aki mást gondol az ugyanolyan buta mint te.
"De az, hogy léteznek monogám emberek is alapból cáfolja azt az állítást, hogy az ember nem monogám faj."
Az ember abban a különleges helyzetben van, hogy az elért intellektuális fejlődése lehetőseget ad rá, hogy szabadon döntsön mindenben amiben akar. A genetikailag monogám állatok nem döntenek, nekik az termeszetes. Az ember génjeiben nem ez van, ahogy írtam is, akkor fel se merülne, hogy mást akarjon. Aki ezt megerti az megerti, a többinek úgysem lesz elég esze akárhány kommentet is írok...
"Az állatokat senki nem neveli monogámiára"
Az állatok gyerekei is a szülőket utánozva tanulnak meg sokszor dolgokat.
Ha a monogámia megjelent az emberek között, akkor kellett léteznie természetes közegben olyan monogám embereknek, akik ezt adták tovább a gyerekeiknek és tovább.
Mikorra teszed azt, amikor valaki kitalálta, hogy mindenkinek monogámiában kell élnie és mindenki agyát átmossuk vele?
Ez elég nagy hülyeségnek tűnik, mert honnan jött az ötlet?
Plusz az ember is egy állatfaj, a természet része. Bármit teszünk az természetes. Ha átáll egy társadalom a monogámiára az nem mesterséges dolog lesz, hanem egy természetes változás.
"Mégis miért kellene együtt maradnod olyannal, akivel neked nem jó?"
Nem írtam, hogy együtt kell maradnod olyannal. Csak azt mondtam, hogy szerintem a monogámia nem mindig egyenlő egy valóban mesterséges intézménnyel, mint a házasság. Aki monogám, az papírok nélkül is monogám lesz.
Ha meg nem jó egy kapcsolat, akkor ki kell lépni belőle. Mindegy, hogy miért nem jó.
37. Nem írtam semmit sem az eredeti kommentben az együtt maradásról.
A monogám emberekről írtam és arról, hogy szét kéne választani a házasságtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!