Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek kikötözős csikizésben?
Én nagyon szívesen benne lennék, inkább csikiző szerepben, de akikkel eddig dumáltam erről vagy 60 évesek, vagy tovább is akarnak menni. Nektek már sikerült valakivel összehozni ezt? Én nagyon szívesen csikizek akár fiút, akár lányt, de azért az durva, hogy itt csak olyanok vannak akik fiatalokat akarnak dugni.
18/F
Kikötözősben még nem volt részem mert nincs igényem arra, hogy kikötözzem közben az alanyt. Viszont csiklandozást több nővel is össze tudtam hozni pénzért cserébe. Itt az oldalon is találtam már nem egy partnert aki vállalta.
Viszont én csak nőkkel szeretem ezt, és férfiakkal nem akarok erről beszélni sem!
Még nem, pedig engem is izgat a gondolata.
És nem vagyok 60 éves, bár sajnos már 40 elmúltam.
Nekem már jó párszor volt benne részem, csikiző szerepében. Van egy szép eszköztáram, és hálistennek megismertem nemrég erre az állandó hölgy partneremet is. Mindketten nagyon imádjuk
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!