Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha a párotok egyik adathordozóján idegen nők mezítlábas fényképére bukkannátok?
Figyelt kérdés
Olyan képek lennének, amit egyértelműen a párotok késztett nők lábáról, az utcán, közlekedési eszközökön. Felháborodnátok és rákérdeznétek, vagy hagynátok, hogy továbbra is így élje ki a lábfétis iránti vonzalmát?febr. 1. 09:07
1/9 anonim válasza:
Tudom hogy láb fetishe van mert mi is így ismerkedtünk meg . Nem lepődnék meg rajta , szerintem hagynám és nem szólnék
2/9 anonim válasza:
Fiatalabb koromban féltékeny lettem volna és valószínűleg megcsalásként veszem. Most már eleve úgy indul egy kapcsolatom, hogy a szexuális vágyaink, fétiseink a szellemi összhangot és az érzelmeken túl, nagyon fontosak. Vagyis tudnék róla, hogy ez érdekli, és segítenék neki megélni. Ez csak szexuális vágy. Nem több, nem fontos kötelék egy másik nőhöz.
3/9 cinderella_ válasza:
Keresném tovább az izgis képeket. 😅
4/9 anonim válasza:
Tele van a gépe ilyennel de mind az én lábam :) de ezek után lehet át nézem inkább 😅
5/9 anonim válasza:
Én cicis képeket találtam az egyik mappajaban. Nem tudom ő csinálta e de eddig nem tettem szóvá
6/9 anonim válasza:
Nekem talált lábas képeket, amiket más nőtől kaptam és letörölte. Aztán a régi szexvideókat is. Viszont így jött képbe a cuckold és megjött hozzá a kedve.
Amúgy volt mindenről biztonsági mentés. 😆
7/9 anonim válasza:
Én azt lattam meg hogy az én láb fotóimat küldte más férfiaknak . Na akkor le döbbenten
8/9 anonim válasza:
nekem barátnőm tudja hogy lábfétises vagyok, meg hogy mielőtt összejöttünk sokat fotózgattam másokat.
De ez tul kemény munka volt hogy valaha kitörölném😅
9/9 anonim válasza:
Lefotoznám a saját lábaimat, és elküldenem neki a képeket 🙃
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!