Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek, ha a párotok egyik adathordozóján idegen nők mezítlábas fényképére bukkannátok?

Figyelt kérdés
Olyan képek lennének, amit egyértelműen a párotok késztett nők lábáról, az utcán, közlekedési eszközökön. Felháborodnátok és rákérdeznétek, vagy hagynátok, hogy továbbra is így élje ki a lábfétis iránti vonzalmát?

febr. 1. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Tudom hogy láb fetishe van mert mi is így ismerkedtünk meg . Nem lepődnék meg rajta , szerintem hagynám és nem szólnék
febr. 1. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Fiatalabb koromban féltékeny lettem volna és valószínűleg megcsalásként veszem. Most már eleve úgy indul egy kapcsolatom, hogy a szexuális vágyaink, fétiseink a szellemi összhangot és az érzelmeken túl, nagyon fontosak. Vagyis tudnék róla, hogy ez érdekli, és segítenék neki megélni. Ez csak szexuális vágy. Nem több, nem fontos kötelék egy másik nőhöz.
febr. 1. 09:14
 3/9 cinderella_ ***** válasza:
91%
Keresném tovább az izgis képeket. 😅
febr. 1. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Tele van a gépe ilyennel de mind az én lábam :) de ezek után lehet át nézem inkább 😅
febr. 1. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Én cicis képeket találtam az egyik mappajaban. Nem tudom ő csinálta e de eddig nem tettem szóvá
febr. 1. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem talált lábas képeket, amiket más nőtől kaptam és letörölte. Aztán a régi szexvideókat is. Viszont így jött képbe a cuckold és megjött hozzá a kedve.

Amúgy volt mindenről biztonsági mentés. 😆

febr. 1. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azt lattam meg hogy az én láb fotóimat küldte más férfiaknak . Na akkor le döbbenten
febr. 1. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem barátnőm tudja hogy lábfétises vagyok, meg hogy mielőtt összejöttünk sokat fotózgattam másokat.

De ez tul kemény munka volt hogy valaha kitörölném😅

febr. 1. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Lefotoznám a saját lábaimat, és elküldenem neki a képeket 🙃
febr. 2. 08:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!