Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tehetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Timi vagyok 25 éves 4 éves boldog párkapcsolatban élek barátommal, aki 26 éves..
Nagyon jol megvoltunk, de történt egy dolog ami kiakasztott és szünetet kértem, mert nem tudtam mi tévő legyek.. nem akarom elvesziteni.. Szóval a héten történt, hogy szex után beszélgettünk, és azt mondta hogy ő mindig őszinte volt velem, és ez most sem változik.. azonban el kell mondjon valamit..
Szeretné ha nővé nevelném, segiteni a nővé válásában azt mondja mindig is benne volt ez.. És őszinte kell legyen magával meg velem is.. szeretne shemale lenni sajnos igy nem boldog a testével.. Erre csak annyit mondtam gyorsan hogy azta k*urva, és hogy szeretett e valaha engem? Azt mondja mindennél jobban szeret még most is és nem akar elvesziteni.. Nem tetetheti boldognak magát ha nem az a testében.. Megint közbe vágtam, és mondtam hogy biztos ez? Nem csak vicc? Azt mondta nem pár éve probálj elnyomni ezeket de mar nem tudja.. Én erre elkezdtem sirni és megöleltem.. Azt mondtam hogy szeretem.. de kell kis idő amig átgondolom az egészet pár nap és reagálok erre az egészre, hogy hogyan tovább.. Szerintetek mit kéne tennem? Nagyon szeretem őt nem akarok elvesziteni..
Egész nap ezen rágodok.. Tényleg nagyon nehéz, mert szerelmes vagyok jelenleg is.. Nem tudok mást elképzelni most és nem akarom elvesziteni.. Azt akarom hogy ne szenvedjen bármi bántja és értékelem az őszinteségét.. és támogatni akarom.. Igy bele gondolva ő ő marad és a lélek a legfontosabb de ahoz jol kell érezze magát a testében.. én biszex vagyok, szóval igy is elfogadnám, az elején fura lenne biztos de valahogy megszoknánk.. Hogyan támogassam őt ebben a dologban?
febr. 1. 07:25
7/68 anonim válasza:
Az azért nagy dolog hogy szeret annyira hogy elmondta.
5 ös voltam.
febr. 1. 07:27
8/68 A kérdező kommentje:
Igen, és ezért nagyon tisztelem őt a bátorságáért.. Mindig a kedvemben járt, mindig mindent megkaptam, de magával nem nagyon foglalkozott.. és most előjōttek a dolgok.. Azt mondta a ugyan úgy szeretni fog engem, szereti a testem.. ciciim mindenem.. de ő is akar sajátot.. és lányos testet.. a nemiszervén nem akar semmit változtatni szerencsére, mivel shemale akar lenni.. nem is engedném hogy valamit csináljon a farkával xd Kicsit elpirultam mikor elképzeltem igy őt nagyon furcsa.. De ugy érzem segitenem kell mindenben lányként és a szerelmeként én tudok mindent róla.. majd kicseréljük az egész ruhatárat xd nehéz lesz majd megkülönbōztetni a ruhákat🙈 Még egy kicsi időt hagyok magamnak de már döntöttem hogy támogatom..
febr. 1. 07:38
9/68 A kérdező kommentje:
Ti ilyen helyzetben támogatnátok a barátotokat? És tudtok tippet adni hogy kezdjen el shemalevá válni, mert nekem ismeretlen terület.. Segitsetek légyszives
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!