Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tehetek ebben az esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Timi vagyok 25 éves 4 éves boldog párkapcsolatban élek barátommal, aki 26 éves..

Nagyon jol megvoltunk, de történt egy dolog ami kiakasztott és szünetet kértem, mert nem tudtam mi tévő legyek.. nem akarom elvesziteni.. Szóval a héten történt, hogy szex után beszélgettünk, és azt mondta hogy ő mindig őszinte volt velem, és ez most sem változik.. azonban el kell mondjon valamit..

Szeretné ha nővé nevelném, segiteni a nővé válásában azt mondja mindig is benne volt ez.. És őszinte kell legyen magával meg velem is.. szeretne shemale lenni sajnos igy nem boldog a testével.. Erre csak annyit mondtam gyorsan hogy azta k*urva, és hogy szeretett e valaha engem? Azt mondja mindennél jobban szeret még most is és nem akar elvesziteni.. Nem tetetheti boldognak magát ha nem az a testében.. Megint közbe vágtam, és mondtam hogy biztos ez? Nem csak vicc? Azt mondta nem pár éve probálj elnyomni ezeket de mar nem tudja.. Én erre elkezdtem sirni és megöleltem.. Azt mondtam hogy szeretem.. de kell kis idő amig átgondolom az egészet pár nap és reagálok erre az egészre, hogy hogyan tovább.. Szerintetek mit kéne tennem? Nagyon szeretem őt nem akarok elvesziteni..

febr. 1. 06:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
Köszi 40-es, Mint mondtam mondtam neki az egész ott volt tudatt alatt gyerekora ota, csak probált nem venni tudomást róla, és hát eddig lehetett. Amugy vettem neki pár ruhát, harisnyát nagyon örült neki, még soha nem volt rajta nylon harisnya, de tetszett.. lassan az egèsz gadrob csere lesz, lassan de biztosan haladunk
febr. 1. 13:48
 42/68 anonim ***** válasza:
40%

A kérdező tuti kamu, ő maga a pasi, aki szeretne nővé válni.

De a szitu létezik, higgyétek el!

febr. 1. 16:34
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

Először is, mielőtt belekezdene a hormonterápiába, át kell gondolni, hogy akar-e (akartok-e) valaha gyereket, mert a hormon kihatással lehet erre. Egyesek azzal kezdik, hogy lefagyasztatják a spermájukat emiatt.

Másodszor, az, hogy most nem szempont a női nemi szerv megléte, nem azt jelenti, hogy később sem lesz az, amikor már nőként él. Ezt is számításba kell venni, mindkettőtöknek.

Harmadszor, a hormon, de leginkább az antiandrogének kihatással lehetnek a férfi nem szerv működésére, lehet, hogy nem fog neki felállni, vagy nem lesz annyira használható, mint korábban.

És végül, becsülöm, hogy vannak még ilyen emberek, mint te. Sok sikert kívánok nektek, és kitartást a nehézségek leküzdéséhez.

febr. 1. 20:22
 44/68 anonim ***** válasza:
51%
Ha a parod no akar lenni akkor elkepzelheto hogy majd ferfiakkal is akar szexelni? Errol nem mondott semmit?
febr. 1. 20:27
 45/68 anonim ***** válasza:
100%

"végül, becsülöm, hogy vannak még ilyen emberek, mint te"

Ehhez először is pán/biszexuálisnak kell lenni, mást nem lehet számonkérni.

febr. 1. 21:38
 46/68 anonim ***** válasza:
50%
febr. 2. 05:00
 47/68 anonim ***** válasza:
100%

45: a biszexuaitás és az elfogadó hozzáállás jelen esetben két különböző dolog, az utóbbira utaltam.

Olvastam több olyan sztorit is, ahol a pár nőnek született tagja hetero volt, emiatt szét is mentek, de ennek ellenére az elfogadó és támogató baráti kapcsolat megmaradt.

febr. 2. 06:26
 48/68 anonim ***** válasza:
75%

Testileg, Szexben lehettek teljesen összhangban bármeddig szerintem.

Inkább a női dolgok ütköznek össze majd, - úgy gondolom.

A társadból ahogy nő lesz, úgy akarja az alapvető női attributumokat, prioritásokat, magának is.

Ezek a dolgok majd önmaguktól jönnek.

Érzékenyebb lesz lelkileg, és nem egy férfi és egy nő él majd együtt, hanem két nő.

Triviális példa ugyan: - általában a nő rendezi a lakást be inkább, nem a férfi, és az ilyen kis dolgok változnak majd, - mindketten szeretnétek ezt a szerepet,

ugyan ez apróságnak tűnik, de a gyakorlatban pont ezek miatt, állandó feszültség lesz köztetek.

(persze ez az én véleményem csak)

febr. 2. 12:24
 49/68 anonim ***** válasza:
50%
Lehet én vagyok a tudatlan de de aki nőként él az nem a pasikhoz vonzódik?
febr. 2. 13:42
 50/68 anonim ***** válasza:
54%

49-es,

"Ez hogy függ össze? Meleg férfiak is vannak, akik férfival akarnak összejönni, holott maguk is férfiak."

febr. 2. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!