Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tehetek ebben az esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Timi vagyok 25 éves 4 éves boldog párkapcsolatban élek barátommal, aki 26 éves..

Nagyon jol megvoltunk, de történt egy dolog ami kiakasztott és szünetet kértem, mert nem tudtam mi tévő legyek.. nem akarom elvesziteni.. Szóval a héten történt, hogy szex után beszélgettünk, és azt mondta hogy ő mindig őszinte volt velem, és ez most sem változik.. azonban el kell mondjon valamit..

Szeretné ha nővé nevelném, segiteni a nővé válásában azt mondja mindig is benne volt ez.. És őszinte kell legyen magával meg velem is.. szeretne shemale lenni sajnos igy nem boldog a testével.. Erre csak annyit mondtam gyorsan hogy azta k*urva, és hogy szeretett e valaha engem? Azt mondja mindennél jobban szeret még most is és nem akar elvesziteni.. Nem tetetheti boldognak magát ha nem az a testében.. Megint közbe vágtam, és mondtam hogy biztos ez? Nem csak vicc? Azt mondta nem pár éve probálj elnyomni ezeket de mar nem tudja.. Én erre elkezdtem sirni és megöleltem.. Azt mondtam hogy szeretem.. de kell kis idő amig átgondolom az egészet pár nap és reagálok erre az egészre, hogy hogyan tovább.. Szerintetek mit kéne tennem? Nagyon szeretem őt nem akarok elvesziteni..

febr. 1. 06:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
54%
Olvassátok el az 53. hozzászólást...
febr. 4. 14:35
 62/68 anonim ***** válasza:
50%

Te meg gondolj végig józan paraszti ésszel. 😉

Ha valaki nő akar lenni az a pasikhoz is vonzódik.

Meg akarja teljes egészében élni a női mivoltat.

Nem?

febr. 4. 14:42
 63/68 anonim ***** válasza:
71%
Gondolkodj te (is). A nemi identitás és a szexualitás orientáció két külön dolog. Ha te heteroszexuális férfi vagy, azért vonzódsz a nőkhöz, mert tetszenek, vagy mert férfinak gondolod magad és ahhoz ez tartozik? A meleg férfiak is férfinak gondolják magzukat, amivel nem jár együtt az, hogy nőkhöz vonzódnak, épp azért melegek!
febr. 4. 15:01
 64/68 anonim ***** válasza:
45%

A nőiesség megélése... Hát igen, ez az opció benne van a pakliban. Több mint valószínű. Szerezz be egy felcsatolhatóst és barátkozz a gondolattal, hogy lesz szerep csere is. Könnyen lehet, hogy a nászéjszakán te leszel a vőlegény. Erre és bármilyen más szélsőséges lehetőségre készülj fel, főleg lelkileg. Na meg a személyiség változás. Milyen is lesz őt pl. bemutatni valakinek. Ő itt a férjem, Krisztina. Vagy mikor neked kell bemutatkozni valahol, hogy Kovács Barbarané.

Eléggé komplikált és bonyolult a ti esetetek. Minden esetre, ha utódláson gondolkoztok, még most engedd szabadjára védekezés nélkül az indulatokat, míg nem késő. Utalva arra, hogy a külömböző gyógyszerek és kezelések visszafordíthatlan folyanatainak hatása következménye képpen képtelen lesz a gyermek nemzésre.

febr. 4. 15:15
 65/68 anonim ***** válasza:
36%
Tudsz olyan nővé vált pasiról akinek barátnője van?
febr. 4. 15:15
 66/68 anonim ***** válasza:
28%

A szerepcseréről annyit, hogy megtanul szopizni, rákakkattan, majd jön az is, hogy akarja is, hogy jöjön is belőle a "jutalom". Utánna meg az hogy az kerüljön néha a popikába is! Ez ugyebár egyett jelent azzal, hogy akar majd pasit, férjet is magának, miután Andika lesz a neve. Ebből ugye jön shemale-male-female. Csináltat magábak szuper cicikek. Te pedig a maximális energiád és időd arra áldozod, hogy minél szebb és csinosabb nő legyen belőle. Azután a társaság(ok) középpontja lesz, ahol minden pasi öneki csapja a szelet és megakarják fektetni. Ekkor már te csak egy észrevétlen szürke kisegér leszel, ha csak nem csatlakozol a r.bancoskodó stílusához. Ekkor van az, hogy egymás után mindkettőtök meg lesz dugva.

Ez irónikusnak hangzik, de egyáltalán nem annak szántam.

Legyen szerencsétek egymáshoz. Gratulálok a ladyboy párodhoz!

Nem letörni akarlak, de hallottam már ilyen esetekről, és kivétel nélkül mind feleség, barátnő lett belőlük.

febr. 4. 16:28
 67/68 anonim ***** válasza:
66. honnan ismered a kérdező párját és a "r.bancoskodó stílusát"?
febr. 4. 19:34
 68/68 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan itt elképzeltetek dolgokat, feltételeztek, anélkül hogy ismernétek a párom.. Férfiakhoz nem vonzódik és nem is akar lefeküdni velük elmondása szerint főleg nem akarja hogy megdugja valaki igy nem is tartok ettől
febr. 5. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!