Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Asszonyok.Páromnak szeretnék venni egy kimondottan csikló vibrátort mer csikló orgazmusa van,de nem akarok rosszat venni.Szerintetek melyik a jobb,a rúd vibrátor vagy a léghullámos?Vagy ha tudtok tippet adni más típusról meg köszönném.
Figyelt kérdés
jan. 20. 10:11
1/14 anonim válasza:
Nekem a léghullámos jobban tetszett bár még mindig az ujjaim a legjobbak
30n
2/14 anonim válasza:
Léghullámos. Akármikor azt választanám, ha egy szexjátékom maradhatna, az lenne az. Minden nőnek egyszer ki kellene próbálnia, új világot nyitott előttem is. Semmi nem veszi fel vele a versenyt. Belinkelem nekem milyen volt az első, de igazából akármilyet vehetsz szerintem.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nagyon rendesek vagytok.
jan. 20. 10:37
4/14 anonim válasza:
Leghullámos. Vagy elektromos fogkefe.
6/14 anonim válasza:
Attól függ egyénileg, vagy párosan használjátok. A léghullámos kiváló egyéni játékszer, de párosan (dugás közben) korlátozottan használható. A rúdvibri meg csikló izgatásra nem olyan jó. Vegyél pillangót, vagy tojást inkább!
7/14 A kérdező kommentje:
Párosan szex közben
jan. 20. 14:07
8/14 anonim válasza:
Ha együtt szeretnétek használni akkor satisfyer pro 4 couples-t javasolnám. Az elején el kell vele szórakozni, hogy hogyan jó, de ha rájöttök akkor zseniális masina.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 8/8 de hüvelybe nem használjuk.Csak is csiklóra kellene hogy azzal izgassa a csiklót amíg én a hüvelyében vagyok.Valami erős rezgésű vibri kellene az intenzívebb orgazmusért.
jan. 21. 06:14
10/14 anonim válasza:
Akkor az elektromos fogkefe is jó, mi szex közben használjuk a csikló izgatására behatolás vagy ujjazás közben
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!