Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el a társada...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el a társadalom azokat a párokat akik nem monogám kapcsolatban élnek?

Figyelt kérdés

Férjemmel már 2 éve laza kapcsolatban élünk, angolul "hotwife"nak lehetne hívni, itthon nincs rá kifejezés azt hiszem. A lényeg, hogy férjem engedélyével én kalandozhatok amiben ő is részt vesz. Ez nem swinger, csak én randizok más férfiakkal.

Ezt eddig nagyon nagy titokban tartottuk, mert féltünk az ítélkezéstől. Sajnos úgy alakult hogy kitudódott családon belül a dolog, a húgom aki már felnőtt, 25 éves megtudta és kisebb botrány lett belőle. SZülők, apósék is kiakadtak, engem okolnak hogy én vagyok a fehérmájú a fiuk meg szent.

Nehéz most nekünk, mert nem beszélünk a családdal 1 hónapja, férjem mellettem áll természetesen. Vajon lesz még normális családi viszony a rokonokkal?

N31 és F35

szept. 4. 11:26
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
85%

Mert van egy szokás és értékrend sok száz éve. Aminek része, hogy a szexualitás egy pár közös intimitásának része, érzelmekhez kötődik. Ezt fenntartják kettőjüknek. Legalábbis házasságban minimum.

Amúgy ez nem cuckhold dolog vagy mi?

szept. 4. 11:36
 2/52 anonim ***** válasza:
88%

Senkinek semmi köze hozzá. Ha nektek így jó, mindenkinek kuss van.

Ez olyan mint hogy sok párt szekálnak, hogy legyen már gyerekük. De ez kettejük dolga.

Ezt kell velük megértetni és akkor nem lesz gond.

szept. 4. 11:38
 3/52 anonim ***** válasza:
49%
Majd miután elváltatok, csak a családod marad neked, szóval ne haragítsd őket magadra.
szept. 4. 11:40
 4/52 anonim ***** válasza:
25%

"Mert van egy szokás és értékrend sok száz éve. Aminek része, hogy a szexualitás egy pár közös intimitásának része, érzelmekhez kötődik. Ezt fenntartják kettőjüknek."

Miközben valójában szinte mindenki szexualitásának van olyan része, ami NEM kötődik a párjához és az érzelmeihez. Avagy kérdezd meg a kedves drága apóst, előfordult-e a házassága X éve alatt, hogy magához nyúlt.

szept. 4. 11:42
 5/52 A kérdező kommentje:
nem válunk el , nagyon boldog házasságban élünk akármilyen hihetetlen.
szept. 4. 11:43
 6/52 anonim ***** válasza:
54%
Mert mondjuk ennyi idősen már lehet azt várnák, hogy legyen unoka, de a saját fiuktól legyen és nem valami random férfitől? Mert igen, így hangzott számukra a dolog valszeg. Apósodék rekciója teljesen érthető, hiszen ezt az oldalatokat eddig nem ismerték. Nyilván a gyerekek szempontjából nézve problémás a dolog, nem is kicsit, ezen nem is érdemes vitázni, számtalan angol nyelvű kutatás alátámasztotta már. Szülőket nem írtad, de ha negatív volt a reakció, teljesen érthető miért. Húgodat mondjuk nem értem, neki nem mind1?
szept. 4. 11:43
 7/52 anonim ***** válasza:
72%

"Húgodat mondjuk nem értem, neki nem mind1?"

nem. ilyenek a nagyon normális honpolgárok, szorongással tölti el őket minden, ami eltér az ő szokványos dolgaiktól.

szept. 4. 11:45
 8/52 anonim ***** válasza:
45%

"Majd miután elváltatok, csak a családod marad neked, szóval ne haragítsd őket magadra."

kell a tökömnek ilyen család.

szept. 4. 11:45
 9/52 A kérdező kommentje:
húgom sem szent, egyetemen azért az ő kis szent "picsáját" is megrontották rendesen, az alapján amit mesélt. Úgy látszik az ő fejében csak esküvő előtt lehet kalandozni, utána már nem. ez sajnos anyuék hitbuzgó nevelése.
szept. 4. 11:48
 10/52 anonim ***** válasza:
28%
Na megjött a simp is a négy pipás személyében.
szept. 4. 11:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!