Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a 14,5cm kerületű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 14,5cm kerületű pénisz az nagy, vagy átlagos, esetleg kicsinek számít ?

Figyelt kérdés
jan. 20. 08:54
1 2 3
 1/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
77%
Férjemé ekörül van, szerintem vastag. Alapból XL-es óvszer kell neki.
jan. 20. 09:28
 2/25 anonim ***** válasza:
50%
12cm kerület az átlag, szóval ez már bőven vastagnak számít.
jan. 20. 09:32
 3/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hosszt még lehet tippelni szemre is, kezekhez viszonyítva akár. De kerületet fogalmam sincs, hogy lehetne tippelni. Talán az óvszer ad támpontot, de mi nem használjuk. Szóval ötletem sincs, mennyi lehet a 14,5 kerület. Páromét sem tudom saccolni sem, ha ráfogok, nem érem körbe teljesen, ennél pontosabbat nem tudnék mondani.
jan. 20. 10:33
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
xl- es méret, az ovszert ez alapján kell venni. a többi kommentnél mikor ugyanez volt a kérdés, folyton írták hogy kicsi, innen is látni, hogy szűzekel van teli az oldal:) vagy ami rosszabb rossz méretet vesz, ilyenkor szakad csúszik fel és marad a nőbe. google a barátod, néha
jan. 20. 11:13
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Mm-ben kell óvszert megadni nem így hogy XL 😂 nekem 13 cm a kerület és 56-57 mm kell szóval ez is átlag feletti már. Átoag óvszer 53 mm
jan. 20. 11:16
 6/25 anonim ***** válasza:
49%
#5 így sokkal érthetőbb,, ha kérdeznie kell fogalma sincs mi az mm, míg az xl univerzális nyelv:) még a külföldi is megérti, hogy az én méretem xl es.
jan. 20. 11:25
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
Az enyém 14-14,2cm körméret és 60-64mm óvszer jó nekem. Úgyhogy a 14,5cm inkább már nagy. Az átlag 53-54mm, Durex legtöbb 56mm de az a extra vékony csak 54mm abból is.
jan. 20. 11:36
 8/25 anonim ***** válasza:
39%

Lepontoztok ti idióták 😂😂 miközben látszik hogy nem vagytok a témában benne. A Masculan XL mérete 54 mm, a Durex kicsit extrásabb mérete 56 mm, a Durex XL méret 60 mm.

Szóval baxhatod ha leírod hogy XL a méreted, mert ennyi erővel lehet az XL 12 centis kerületű 3.8-4 centi vastag farok is amire nem nagy már a Masculan XL 54 mm mérete se, vagy lehet egy 14 centis kerületű 4.5 centi vastag farok is amire kell a Durex 60 mm XL mérete. Szóval a mm méretnek van csak értelme, ilyen hogy XL az baromság mert márka függő.

jan. 20. 11:40
 9/25 A kérdező kommentje:
Az 57mm es óvszer nagyon szorítja a makkom mikor megpróbálom felhúzni, mert a makkom az vastagabb mint a pénisz test, 15cm a kerülete. De én maga az egész péniszem vaatagságát mértem. 64mm es óvszert szoktam használni. Viszont hosszra is csak 15cm.
jan. 20. 16:10
 10/25 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezel egy ilyen baromságot ? Mi az általános óvszer méret, milyen méreteket látsz a Tesco polcain ? 53 milisek. A 64 mm bőven nagyobb, ugye külön is kell beszerezni mert nem sok helyen árulnak, na akkor a méreted is nagy, átlag feletti. Ennyit nem bírsz magadban levezetni ?
jan. 20. 21:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!