Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a 14,5cm kerületű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 14,5cm kerületű pénisz az nagy, vagy átlagos, esetleg kicsinek számít ?

Figyelt kérdés
jan. 20. 08:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mert én kicsinek érzem/látom.
jan. 20. 21:38
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Mert hülye vagy
jan. 20. 22:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Nőknek simán bemegy, simán tudják szopni ?
jan. 20. 22:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Az én vékony 12cm-emhez képest a tiéd betonoszlop.
jan. 21. 01:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát. Partner függő. Volt akinek simán bement, kicsit a beilesztésnél erősebbett nyögött, valakinek meg nem. De én nem érzékelem olyam nagynak, főleg nem a 15cm el.
jan. 21. 03:22
 16/25 A kérdező kommentje:
Van egy nő aki tetszik, és szoktunk beszélni erotikus tartalmú témákról, és ő mondja mindig hogy neki a 18-20cm es fasz jön be és az én méretem kicsinek számít. A barátnői is ezt mondják. Én nekem kevés párkapcsolatom volt, egy kezemen megtudom számólni, inkább hosszú távúal voltak nagyobb kihagyásokkal. Így nem igen tudom most hogy igazuk van vagy sem. 30éves vagyok.
jan. 21. 03:38
 17/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
50%
#16: ha így kijelenti, hogy neki 20cm fsz kell, akkor hagyd. Nőként mondom, hogy annyit is ér a nő. És ezt nem azért mondom. A méreted tökéletes, semmi baj vele. De nőként utálom, amikor valaki kijelenti, hogy neki 20cm fsz kell.
jan. 21. 06:57
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó hagyjad már, ez akkora kamus egy kérdező 😂 köze nem volt nőhöz. Ilyet nő főleg több hogy nekik 20 centi kell nem mond, meg majd a 15 centis kerületű fax nem tudja vastag e 😂
jan. 21. 07:53
 19/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
50%
#18: jogos, lehet igazad van 😂
jan. 21. 08:03
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok!

Valóban kevés barátnőm volt, és mindenhol azt látom hogy a nőknek ez a méret kicsi, mert különböző pózokban kicsúszhat a fasz. A pénisz statisztikát én is láttam, de azt nem tudom hogy gyakorlatilag hol állok a rang létrán. Lehet ha ezt belevágnám a lófax igényű nőkbe, azok is szépen kéjesen felnyögnének mikor feszíti szét a hüvelyt. De tényleg nem tudom. Nem kaptam annyi visszajelzést mint egyes férfiak, mert én nem igen dugtam random nőket. De most hogy újra szingli vagyok és kicsit másképpen látom a világot, meg a nőket, a magabiztosságom lecsökkent... Én magam sem tartom ezt nagy méretnek, de lehet csak önértékelési zavarom, illetve testkép zavarom van. Ami viszont orvosi segítséget igényel. Szóval tényleg komolyan kérdezem, mert én szeretnék minden téren a lehető legjobb szerető lenni.

jan. 21. 08:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!