Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 14,5cm kerületű pénisz az nagy, vagy átlagos, esetleg kicsinek számít ?
Nem kamuzok!
Valóban kevés barátnőm volt, és mindenhol azt látom hogy a nőknek ez a méret kicsi, mert különböző pózokban kicsúszhat a fasz. A pénisz statisztikát én is láttam, de azt nem tudom hogy gyakorlatilag hol állok a rang létrán. Lehet ha ezt belevágnám a lófax igényű nőkbe, azok is szépen kéjesen felnyögnének mikor feszíti szét a hüvelyt. De tényleg nem tudom. Nem kaptam annyi visszajelzést mint egyes férfiak, mert én nem igen dugtam random nőket. De most hogy újra szingli vagyok és kicsit másképpen látom a világot, meg a nőket, a magabiztosságom lecsökkent... Én magam sem tartom ezt nagy méretnek, de lehet csak önértékelési zavarom, illetve testkép zavarom van. Ami viszont orvosi segítséget igényel. Szóval tényleg komolyan kérdezem, mert én szeretnék minden téren a lehető legjobb szerető lenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!