Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a 14,5cm kerületű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 14,5cm kerületű pénisz az nagy, vagy átlagos, esetleg kicsinek számít ?

Figyelt kérdés
jan. 20. 08:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szóval lehet hogy kerületben tényleg vastag vagyok a 14,5-15cm el. De a hossza a péniszemnek 15cm és erre mondták azt hogy kicsi.
jan. 21. 08:38
 22/25 A kérdező kommentje:
Bár, én mind hosszban, mind kerületben kicsinek érzem. Ha olyan vastag lenne mint egy RedBull energia ital, na az jó lenne. Egymás mellé rakva 0,5cm kellene hozzá, de ugye a pénisz nem olyan szabályos mint az energia ital dobozza. Ami 17cm kerületű így. De átmérőben majdnem ott vagyok.
jan. 21. 08:45
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
Jaj ezek a pénisz méregetések ........... Mi értelme ? A péniszt a köldök felül szokták mérni .Nem alulról . Én a kollégiumba láttam egynéhány péniszt a reggeli merevedés alkalmából és nekik is akkora volt körülbelül mint az enyém , 1 centi eltéréssel . Az enyém pontosan 14 cm , kerülete 11 cm , a makknál 11.5 cm . De nem a méret számít , ha nem a tulajdonos technikája .
jan. 22. 18:30
 24/25 A kérdező kommentje:
Pontosan így mértem. És így jön ki ha egész pontos akarok lenni, 15,3cm hosszúság, és 14,7cm kerület.
jan. 22. 19:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Nincs nő aki a 15.3 centire azt mondja kicsi.
jan. 23. 08:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!