Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadja el a társadalom azokat a párokat akik nem monogám kapcsolatban élnek?
Férjemmel már 2 éve laza kapcsolatban élünk, angolul "hotwife"nak lehetne hívni, itthon nincs rá kifejezés azt hiszem. A lényeg, hogy férjem engedélyével én kalandozhatok amiben ő is részt vesz. Ez nem swinger, csak én randizok más férfiakkal.
Ezt eddig nagyon nagy titokban tartottuk, mert féltünk az ítélkezéstől. Sajnos úgy alakult hogy kitudódott családon belül a dolog, a húgom aki már felnőtt, 25 éves megtudta és kisebb botrány lett belőle. SZülők, apósék is kiakadtak, engem okolnak hogy én vagyok a fehérmájú a fiuk meg szent.
Nehéz most nekünk, mert nem beszélünk a családdal 1 hónapja, férjem mellettem áll természetesen. Vajon lesz még normális családi viszony a rokonokkal?
N31 és F35
Ha hitbuzgó nevelés alatt szigorú keresztény családi háttérre gondolsz, akkor ez a kérdés nagyon szépen leírja, hogy mi az egyik legnagyobb probléma a kereszténységgel és hogy az ok nélküli tiltásokkal, fenyegetőzéssel, pont hogy az ellentétét érték el annak, amit szerettek volna.
Szülőként csak végső esetben használd a tiltást, erőszakot, mindig példa mutatással és határok meghúzásával, felelősségtudatra kell nevelni a gyereket. Semmi értelme sincs túl szigorúnak lenni, de magára sem hagyhatod a gyerekedet, hogy "oldja meg". Én úgy gondolom családi háttértől függetlenül törekedni kellene mindenkinek arra, ami a legjobb a gyereknek és nem ugyanazt a lejárt lemezt lejátszani, ami már akkor sem működött jól, amikor a nagyszülők voltak kicsik.
"Na megjött a simp is a négy pipás személyében."
jajj, elnézést, hogy szerintem az, hogy ember mit kezd a szexualitásával, csakis rá és a párjára tartozik, senki másra. rettentő nagy ostobaság ezt vallani, hát persze.
#14 nagyon vakság nem észrevenni, hogy vannak társadalmi normák. ha közterületen kiverem az se tetszene az embereknek, a társadalomban voltak és jelenleg is vannak ilyen szokások, szabályok. Lehet egyszer ez nem így lesz, de azt nem látni, hogy most így van vakság. És meglepődni, hogy nem tetszik az embereknek is olyan, hogy nem látod a realitását a világnak.
és a viselkedési normák nem csak szexualitásra vonatkoznak, hanem egy csomó másra.
Valójában ehhez senkinek semmi köze.
De mostanában egyre több ilyen esettel találkozok, ahol a pár vagy csak az egyik, vagy mindkét tagja mással is találkozgat, lefekszik.
Én azt vettem észre, hogy az emberek többsége nem tud, és nem is akar csak egy emberrel szexelni éveken át.Vágyik az újra, a változatosságra.
A vérükben van.
Ezért is van olyan sok megcsalás.
Van hogy nem kapják meg otthon amire vágynak, de akad olyan is, mikor csak a változatosságra vágynak, és emiatt.
Az undorítóbb meg mikor csak izgatónak találják megcsalni a párjukat.
Viszont akadnak olyan emberek is, mint amilyenek mi vagyunk párommal.
Nálunk egy 3-ik személy nem fér bele a szexuális életünkben.
Nem vagyunk szent emberek, mi is megnézünk másokat, de...
Ezt csakis egymással szeretjük és akarjuk megélni.
Ha valamelyikünk is azt akarná, hogy mással is szexelhessen, az a kapcsolatunk végét jelentené.
Ez van.Nem vagyunk egyformák.
Mi ilyenek vagyunk, és ilyen sztorikat hallva/olvasva, mégjobban értékeljük egymást.
Lehetne erről nagyon sokat beszélni.
De az igazság az, hogy nem vagyunk egyformák, és sokan rosszallóan tekintenek arra aki másabb.
Ezt látni a politikábaj, vagy a sportban.
Képesek vagyunk csak azért utálni a másikat mert ő más csapatnak szurkol.
A családod tagjai is inkább azt vallják hogy egy pár a szexualitását csak egymásközt élik meg, csak egymásnak vannak,ti meg nem.
Ez zavarja őket.
Nem mindenki képes a monogámiára.
"jajj, elnézést, hogy szerintem az, hogy ember mit kezd a szexualitásával, csakis rá és a párjára tartozik, senki másra"
Még te is azt írod, hogy senki másra nem tartozik. De pl. ebben az esetben rátartozna a harmadik félre is, akivel együtt vannak. Tehát alapból nem igaz, hogy rá és a párjára tartozik csak. xD
Amúgy egy csomó más oka is lehet, hogy ez nem tetszik valakinek. Pl. valaki írta az unokát. Szerintem teljesen rendben van, hogy nem akarja valaki más gyerekét eltartani, nem akar kakukkfiókát a családba. Ez egy természetes emberi/állati ösztön, hogy a rokonainkkal vagyunk altruisták legelőször. Ezt az érzést nem választjuk, hanem a dns-ben van kódolva.
Aztán ott vannak a nemi betegségek. Lehet féltik őket ezektől vagy akár magukat is, hogy valami olyat hoznak haza, ami nem csak nemi úton tud terjedni. Megint ez egy túlélő ösztön, az érzést nem mi választjuk.
Te komolyan képes voltál egy utcán maszturbálást egy lapra tenni egy pár szexuális magánéletével??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!