Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el a társada...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el a társadalom azokat a párokat akik nem monogám kapcsolatban élnek?

Figyelt kérdés

Férjemmel már 2 éve laza kapcsolatban élünk, angolul "hotwife"nak lehetne hívni, itthon nincs rá kifejezés azt hiszem. A lényeg, hogy férjem engedélyével én kalandozhatok amiben ő is részt vesz. Ez nem swinger, csak én randizok más férfiakkal.

Ezt eddig nagyon nagy titokban tartottuk, mert féltünk az ítélkezéstől. Sajnos úgy alakult hogy kitudódott családon belül a dolog, a húgom aki már felnőtt, 25 éves megtudta és kisebb botrány lett belőle. SZülők, apósék is kiakadtak, engem okolnak hogy én vagyok a fehérmájú a fiuk meg szent.

Nehéz most nekünk, mert nem beszélünk a családdal 1 hónapja, férjem mellettem áll természetesen. Vajon lesz még normális családi viszony a rokonokkal?

N31 és F35

szept. 4. 11:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
35%

A társadalom már csak ilyen. Az ember nem monogám állatfajta, ez sajnos csak egy felvett szokás, ami nehezen akar kikopni, nyilvan teljesen nem is fog. Engem ugyanilyen ferde szemmel nézett mindenki amikor egy nővel éltem évekig, most két férfival élek. Részletekbe nem akarok menni mert nem erről szól a kérdés.

A tanácsom: határozottan értésére kell adni a családnak (mindenkinek), hogy ez csakis a ti magánügyetek! Vagy elfogadják és nem szólnak bele, vagy megszakítasz velük minden kapcsolatot. Ez csak így megy. Nem kell összeveszni senkivel, sem vitákba bocsátkozni. Közlöd, hogy ez a ti döntésetek, jótanacsra ezzel kapcsolatban nincs szükségetek. Aki nem veszi tudomásul, azt onnantól kezdve ignorálni kell. Ez nálunk is így ment, de jobb megoldás nincs. Majdnem mindenki "beállt a sorba" (tudomásul vették), csak egy valaki nem, de ő meg nem is hianyzik senkinek. Ennyike.

37N

szept. 4. 12:31
 22/52 anonim ***** válasza:
37%

19: "Nekem meg az élvezetes, ha a párom kikötöz, telerak csipeszekkel és megpálcáz, ami megint csak egy nem társadalmilag általánosan elfogadott dolog."

Ezt honnan tudná meg bárki? Ez végképp nem vonatkozik másra, ez hogy jön egyáltalán ide? Teljesen más kategória, amennyiben persze monogám kapcsolatról van szó. Nem értem, hogy valaki miért érzi attól kívülállónak magát, mert szereti ha kikötözik és úgy megdugják.

szept. 4. 12:36
 23/52 anonim ***** válasza:
59%

"ami nehezen akar kikopni, nyilvan teljesen nem is fog"

Lehet azért, mert hülyeség az, hogy nem monogám faj. Vannak monogám főemlősök az emberen kívül is.

Biztos vannak átmenetek és más verziók is a fajon belül, de ezek a swinger önigazolásokat, hogy mindenkinek partnereket kéne cserélgetnie nagyon fárasztók.

Legyetek azzal, akivel szeretnétek, de ti se akarjátok lenyomni az életstílusotokat más torkán.

Mert az ítélkezés oda-vissza megy.

szept. 4. 12:39
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derül ki az ilyen? Pláne úgy, hogy mindenki tudja.
szept. 4. 12:41
 25/52 anonim ***** válasza:
52%

"Vannak monogám főemlősök az emberen kívül is."

De az ember nem ilyen. Ha az lenne, nem lenne "félredugás", nem lenne válás. Egy sem. A monogám főemlőst nem kellett erre nevelni, mert neki így termeszetes. Az embernek nem, ahogy az állatok túlnyomó többségenek sem. Ezzel kár vitatkozni.

szept. 4. 12:44
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

24. Sehogy nem derült ki, mivel a sztori nem igaz.

Azért írta ki, hogy vitát generáljon.

Azt hiszem alapból van itt egy cuck troll, aki hasonló kérdéseket ír ki. Amikor a feleség a lánytestvéréről beszél, akkor azon nagyon látszik, hogy egy félhímsovniszta faszi írta.

De valahol szórakoztató ebben a tudatban olvasni a kérdezőt támogató válaszokat.

szept. 4. 12:45
 27/52 anonim ***** válasza:
55%
#25 lol vicces ez a kinyilatkoztatás az egész emberi nemre vonatkozóan. Te is azt csinálod pont, amit a család csak fokozottan. Azt gondolod mindenkinek nem monogám módon kéne, mert amúgy az a természetes csak elnyomják magukban :D
szept. 4. 12:47
 28/52 anonim ***** válasza:
25: Az embert szörnyű mértékben segítette a monogámia elterjedése és még azelőtt is előszeretettel alkalmazták a házasságot pláne akik vagyonosak voltak, hogy nehogy mástól legyen a gyereke. Ennyit erről. A nemi betegség elkerülés, a családon belüli erőszak kevesebb, utódoknak jobb ha van egy fix férfi és egy nő jelen a neveltetés során stb.
szept. 4. 12:49
 29/52 anonim ***** válasza:
53%
#26 amúgy szerintem is kamu, de más miatt gondolom, mint te. Mindenesetre ha kamu, akkor jó eséllyel saját maga védi magát egy másik fiókkal :D
szept. 4. 12:50
 30/52 anonim ***** válasza:
30%

"Ezzel kár vitatkozni."

Nem kár. A félredugás nem azért van, mert nem lehet monogám az ember.

Szét kéne választani a monogámiát és kapcsolatokat/házasságot. A monogámia ösztönös, nem választás kérdése. Ellenben kapcsolatba vagy házasságba sokszor nyomásra kerül az ember. Olyankor meg persze, hogy nem stimmel valami a képletben.

De az, hogy léteznek monogám emberek is alapból cáfolja azt az állítást, hogy az ember nem monogám faj. Vagy akkor ebben az esetben nem tekintik embernek a monogámiában élőket vagy valami más hülyeséget látunk bele a monogámiájukba, pl. kényszerítve vannak rá.

Max azt lehetne így mondani, hogy nem csak monogám. Ez lenne az igaz kijelentés.

De nem értem miért jó meghazudtolni azokat, akik valóban monogámok?

szept. 4. 12:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!