Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinál mindenki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál mindenki olyan nagy dolgot a szüzességből?

Figyelt kérdés

Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet. Akartam családot és meg akartam nősülni, és ezzel nyilván ez is jött volna egyben. De csak az, hogy gyorsan elveszítsem a szüzességemet, soha nem jutott eszembe.

Nem tudom, hogy miért, de a legtöbben úgy csinálnak, mintha a szüzesség valami betegség lenne. Értem én, hogy olyan társadalmat élünk, amiben mindent megtesznek az emberek azért, hogy bántsák egymást, de ez teljesen értelmetlen. Nem tudnak arról, hogy szűz vagyok, de ha hülyéskednek is vele, vagy kérdeznek ilyesmiről, nem tudnak zavarba hozni, szóval örülök, hogy legalább ezt hozzák fel.

29/F

2024. júl. 27. 08:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, 29 évesen neked mákszemnyi esélyed sincs kapcsolatra. Ezt értsd meg. Aki ennyi idősen sem volt senkivel még egy hónapot sem, az egyszerűen nem is lesz.
2024. júl. 27. 23:54
 22/22 A kérdező kommentje:
21: Nem kicsit reagálod túl, de ok.
2024. júl. 28. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!