Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál mindenki olyan nagy dolgot a szüzességből?
Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet. Akartam családot és meg akartam nősülni, és ezzel nyilván ez is jött volna egyben. De csak az, hogy gyorsan elveszítsem a szüzességemet, soha nem jutott eszembe.
Nem tudom, hogy miért, de a legtöbben úgy csinálnak, mintha a szüzesség valami betegség lenne. Értem én, hogy olyan társadalmat élünk, amiben mindent megtesznek az emberek azért, hogy bántsák egymást, de ez teljesen értelmetlen. Nem tudnak arról, hogy szűz vagyok, de ha hülyéskednek is vele, vagy kérdeznek ilyesmiről, nem tudnak zavarba hozni, szóval örülök, hogy legalább ezt hozzák fel.
29/F
"a legtöbben úgy csinálnak, mintha a szüzesség valami betegség lenne"
. Ja, ezért van az, hogy egy nőnél érték a szüzesség, és az elvesztésével csökken az "értéke", és ugyanígy minden szexpartnerrel exponenciálisan.
És csak a magad nevében beszélj: szerintem nem "olyan társadalmat élünk, amiben mindent megtesznek az emberek azért, hogy bántsák egymást".
29 évesen egy teljesen természetes igény hiányzik belőled: teljesen normális, ha ezt szokatlannak tartják. Egyfajta valóságtagadás, ha legalább ide nem jutsz el. Ettől persze élhet mindenki úgy, ahogy akar, nem bántva mást.
A társadalmi nyomás az oka. Már az iskolától kezdve megvannak azok a trendek és dolgok amik menőnek és követendőnek számítanak. Ugyanígy aki ezekben nem veszt részt az nemcsak nem tud a témához kapcsolódni és közös élményeket szerezni, de emiatt akár ki is közösítik. Nem hallgatja a lakodalmas-dajdajozó énekest, nem nézi a rendezvényeken másokat zaklató streamereket, nem játszik a most menő számítógépes játékkal, nem hordja a 200 ezres rúgásos cipőket, nem brokkoli haja van, akkor ő nem trendi, nem menő, és nem része a köreinknek. Aztán később így tovább mindennel, ahogy haladsz az életben. Nem szívod a dinnyés elfet 11 évesen, nem jársz bulizni péntek esténként már az általánosban; és nem egy kérdést lehet olvasni szorongó 14 évesekről akik gimibe mennek, hogy vajon ciki lesz-e a szüzesség még, és túl akarnak lenni rajta.
A szüzesség lehet nincs ráírva a homlokodra, de egy társaságon belül akik együtt élték le a fél életüket és töltik el a fél napjaikat, és együtt nőnek fel, ott azért tudja mindenki, hogy mi a helyzet a másikkal. A szüzesség sem 29 évesen téma és nem is 19 évesen, hanem 10-14 között.
Szüzesség = Tapasztalatlanság
Valahol ez áll a háttérben, hogy ki szerez előbb tapasztalatot és ez által ki érzi magát "többnek" egy társaságban.
Nem azzal van a legnagyobb probléma, hogy egyesek nagy dolgot csinálnak a szüzesség elvesztéséből hanem az, ha valaki ezeket a kijelentéseket magára veszi és ezzel befolyásolva van, sőt mi több elnyomva vagy kevesebbnek érzi magát.
1: Mindenki nevében beszélek, mert ilyen társadalmat élünk. És attól, hogy valakinek igénye az, hogy elveszítse a szüzességét, akkor megint csak náluk van baj, ahogyan írtam is.
3: Mert nem nézek ki jól? És akkor? Az egyéjszakásra pedig maga a kérdés szól. Olvasd el még egyszer.
4: Mi bajod?
5: Nem tudom kierőltetni senkiből, aki nem akarja. És igen, a legtöbben annyival tudják le, hogy erről szól az egész.
#8: nem, nem ilyen társadalmat élünk. Én nem ezt csinálom.
Ha Te igen, az egy dolog, de ne magadból indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!