Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál mindenki olyan nagy dolgot a szüzességből?
Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet. Akartam családot és meg akartam nősülni, és ezzel nyilván ez is jött volna egyben. De csak az, hogy gyorsan elveszítsem a szüzességemet, soha nem jutott eszembe.
Nem tudom, hogy miért, de a legtöbben úgy csinálnak, mintha a szüzesség valami betegség lenne. Értem én, hogy olyan társadalmat élünk, amiben mindent megtesznek az emberek azért, hogy bántsák egymást, de ez teljesen értelmetlen. Nem tudnak arról, hogy szűz vagyok, de ha hülyéskednek is vele, vagy kérdeznek ilyesmiről, nem tudnak zavarba hozni, szóval örülök, hogy legalább ezt hozzák fel.
29/F
"És attól, hogy valakinek igénye az, hogy elveszítse a szüzességét, akkor megint csak náluk van baj, ahogyan írtam is"
Te miről beszélsz?
Természetes, ha egy ember el akarja veszteni a szüzességét.
Nálad viszont 2 dolog lehet a háttérben.
- az egyik az, hogy sikertelen vagy a csajozásban, nem jött össze egy nővel sem neked, szóval most megpróbálod bemagyarázni magadnak, meg a világnak is, hogy tulajdonképpen nem gáz közel 30 évesen szűznek lenni.
- aszexuális vagy, de emellé megkockáztatom, még alacsony empátiával is rendelkezel, hiszen attól, hogy NEKED nincs igényed a szexre, még konkrét ipar is épül rá, olyan nagy igény van rá, de te ezt nem érted.
A kettő közül valamelyik.
Még valami:
"Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet"
29 évesen még lehet így gondolkodni, de majd egy bő tíz év múlva 40 évesen - ha akkor is szűz maradsz - már nem hinném, hogy ennyire könnyen fogod venni az esetet. Azt már te is érezni fogod, hogy ciki, ha egy középkorú pasi még szűz.
Annyira, hogy még vígjátékot is forgattak belőle:
A kérdésedre reagálva: Legyünk reálisak! A legtöbb ember fejvesztve rohangált az "oltásért", és még ahhoz is hülyék voltak, hogy felfogják, hogy nem éppen jót tettek magukkal. Még a gyerekeiket is vitték a vágóhídra. Orbánt megválasztják négyévente.
Szerinted ilyen szintnél elvárható, hogy felfogják, hogy semmit nem számít, hogy ki szűz, és ki nem?
Itt van pl a 11-es, aki tipikusan ide jár, hogy levezesse a frusztrcáióját. Miért állsz vele szóba, ha láthatóan egy idióta? Ebben tényleg te csinálsz hülyeséget, ha egy ilyen hülyével foglalkozol. Élj, szórakozz, és majd lesz családod, ha sikerül a dolog. A legtöbben hülyének nézik az embert, ha szűz, még akkor, ha nő létére az mondjuk 30 évesen. Ismerek olyat, aki 30-on túl van és szűz. Nem meri senkinek elárulni szegény, mert ő is tudja, hogy milyen világot élünk. De ahogy említettem, a legtöbben hülyék. Nem a többség véleményére kell adni.
Melyik része volt gyűlölködése annak, amit írtam?
Semmilyem gyűkölködés nem volt benne. De felőlem, ha 40 éves korodig szűz maradsz, az sem érdekel. Csak ha felvállalod, majd ne csodálkozz, ha kapsz olyan megjegyzéseket, amik nem esnek majd jól. De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
Hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!