Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinál mindenki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál mindenki olyan nagy dolgot a szüzességből?

Figyelt kérdés

Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet. Akartam családot és meg akartam nősülni, és ezzel nyilván ez is jött volna egyben. De csak az, hogy gyorsan elveszítsem a szüzességemet, soha nem jutott eszembe.

Nem tudom, hogy miért, de a legtöbben úgy csinálnak, mintha a szüzesség valami betegség lenne. Értem én, hogy olyan társadalmat élünk, amiben mindent megtesznek az emberek azért, hogy bántsák egymást, de ez teljesen értelmetlen. Nem tudnak arról, hogy szűz vagyok, de ha hülyéskednek is vele, vagy kérdeznek ilyesmiről, nem tudnak zavarba hozni, szóval örülök, hogy legalább ezt hozzák fel.

29/F

júl. 27. 08:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

"És attól, hogy valakinek igénye az, hogy elveszítse a szüzességét, akkor megint csak náluk van baj, ahogyan írtam is"

Te miről beszélsz?

Természetes, ha egy ember el akarja veszteni a szüzességét.

Nálad viszont 2 dolog lehet a háttérben.

- az egyik az, hogy sikertelen vagy a csajozásban, nem jött össze egy nővel sem neked, szóval most megpróbálod bemagyarázni magadnak, meg a világnak is, hogy tulajdonképpen nem gáz közel 30 évesen szűznek lenni.

- aszexuális vagy, de emellé megkockáztatom, még alacsony empátiával is rendelkezel, hiszen attól, hogy NEKED nincs igényed a szexre, még konkrét ipar is épül rá, olyan nagy igény van rá, de te ezt nem érted.

A kettő közül valamelyik.

júl. 27. 11:26
 12/22 anonim ***** válasza:
24%

Még valami:

"Én soha nem is gondoltam arra, hogy elveszítsem a szüzességemet"

29 évesen még lehet így gondolkodni, de majd egy bő tíz év múlva 40 évesen - ha akkor is szűz maradsz - már nem hinném, hogy ennyire könnyen fogod venni az esetet. Azt már te is érezni fogod, hogy ciki, ha egy középkorú pasi még szűz.

Annyira, hogy még vígjátékot is forgattak belőle:

[link]

júl. 27. 11:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Ez a te véleményed. Nem érdekel a gyűlölködésed. :D
júl. 27. 12:14
 14/22 anonim válasza:
32%

A kérdésedre reagálva: Legyünk reálisak! A legtöbb ember fejvesztve rohangált az "oltásért", és még ahhoz is hülyék voltak, hogy felfogják, hogy nem éppen jót tettek magukkal. Még a gyerekeiket is vitték a vágóhídra. Orbánt megválasztják négyévente.

Szerinted ilyen szintnél elvárható, hogy felfogják, hogy semmit nem számít, hogy ki szűz, és ki nem?

Itt van pl a 11-es, aki tipikusan ide jár, hogy levezesse a frusztrcáióját. Miért állsz vele szóba, ha láthatóan egy idióta? Ebben tényleg te csinálsz hülyeséget, ha egy ilyen hülyével foglalkozol. Élj, szórakozz, és majd lesz családod, ha sikerül a dolog. A legtöbben hülyének nézik az embert, ha szűz, még akkor, ha nő létére az mondjuk 30 évesen. Ismerek olyat, aki 30-on túl van és szűz. Nem meri senkinek elárulni szegény, mert ő is tudja, hogy milyen világot élünk. De ahogy említettem, a legtöbben hülyék. Nem a többség véleményére kell adni.

júl. 27. 12:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Igaza van, azoknak akik azt mondják, hogy vmi nem oké nálad kérdező. Mentálisan beteg vagy. Ez nem kötözködés se nem bántàs irántad, hanem egyszerűen vmi félre ment az életedben, akár miattad, akár körülmények miatt és tényleg bemeséled magadnak a szex nem számít és minden azzal ami vele jár. Hidd el àtérzem mert én is átéltem ezt amit te. Én se nyitottam a világra és az emberekre. Azóta próbálok tenni. Elmentem 28 évesen prostizni, hogy megértsem mitől olyan jó a szex és nem volt nagy élmény. Pedig egy idősebb , nagyon kedves nőhöz mentem. Nem óra nézős volt és még előtte dumáltunk is 10 percet és mondta, nyugi ez nem az időből megy. Nem mondom nem volt rossz, de mégse az amire azt mondják megbolondulnak sokan. Ez semmit nem változtatott meg az életemben. Nem volt az, hogy szexelni akarok. Után 33 évesen megismerkedtem egy nővel laza párkapcsolatban, tök véletlenül és 2 évig voltunk együtt. Utolsó évben már jobban megértettem a szex lényegét, hogy ha van akit valóban szeretsz, akkor vágysz rá lélekben és testileg is. Szexszel meg ezt kitudod felé fejezni és megélni vele az intimitást. Nekem sem volt rendes párkapcsolatom és csak a jég felszínt kapartam, de már ott rájöttem milyen csodálatos dolog ez a egész. Te azért állsz így hozzá, mert nem tapasztaltad meg és az agyad védekező mechanizmusként véd téged, hogy bemagyaràzza, hogy ezek nem fontos dolgok, meg lehet ezek nélkül is lenni stb. Viszont a szív az teljesen más. Nyisd ki a szívedet a világ felé. Én is ezen vagyok, mert rájöttem ez egy jó érzés, ha szívvel vagyok.
júl. 27. 13:07
 16/22 A kérdező kommentje:
15: Te vagy beteg, mert nem vagy képes felfogni, hogy mit írtam. Senki nem mondta, hogy nem fontos nekem, ami "ezzel jár", ezt csak te beszéled be magadnak.
júl. 27. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Melyik része volt gyűlölködése annak, amit írtam?

Semmilyem gyűkölködés nem volt benne. De felőlem, ha 40 éves korodig szűz maradsz, az sem érdekel. Csak ha felvállalod, majd ne csodálkozz, ha kapsz olyan megjegyzéseket, amik nem esnek majd jól. De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.

Hello

júl. 27. 13:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Ok, bye.
júl. 27. 14:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Túl nagy szerepet kap a téma, nem tudunk mihez kezdeni ezzel. Nem vagy demiszexuális? Én az vagyok, és nem fogom megdugatni magamat az első szembejövő vadidegennel csak azért, hogy Gipsz Jakab ne gondolja azt rólam, hogy mekkora lúzer vagyok.
júl. 27. 20:08
 20/22 A kérdező kommentje:
19: Mint említettem, nem érdekelt soha annyira a téma, hogy pl hivatásoshoz menjek (amúgy sem, mert az undorító lenne). A párkapcsolatokat többre tartom, mint egy egyszerű testi vágyakra épülő valamit. Úgy vagyok vele, hogy ha eljön az ideje valakivel, akivel már együtt van komolyan az ember, akkor úgy is benne lesz ez is. De sokan nevetségesen nagy hangsúlyt fektetnek erre. Pl ha azt mondja a barátod/barátnőd, hogy nem akar ágyba bújni veled, amíg nem érzi jónak, vagy esetleg esküvőig, ami nyilván ma elképzelhetetlen, akkor "te már ne is szereted". Az emberek nagy része ezt nem fogja megérteni, de itt szó sincs szeretetről. Ha már nem kapod meg az illetőt, akkor nem is szereted? Nevetséges az egész modern felfogás. Ezért ér többet egy komoly kapcsolat.
júl. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!