Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
 71/104 Micimacko67 ***** válasza:
100%
#67, apukádtól is undorodsz? De komolyra fordítva a szót! Ha tegyük el én találkozom veled az utcán és megnézlek magamnak...az miért baj? Van valami ökölszabály, hogy mekkora korkülönbség után nem szabad ránézni egy ellenkező neműre? Megnéztelek és kész...neked se lett drágább a kenyér vagy épp hamburger emiatt! Másodszor...találkozunk az utcán, megnézlek magamnak...rá van írva a homlokodra, hogy bocs nem érdekelnek az idősebb pasik? Vagy van nálad valami tacepao esetleg? Honnan kellene nekem ezt tudni? Mert Veled/veletek ellentétben sok fiatal hölgynek meg bejön a nagyobb a korkülönbség! Akkor most mi legyen? Neki estek itt az idősebbeknek...miért? A saját frusztráltságotokat miért vetítitek át valamennyi hozzátok hasonló korú nőre? Tovább megyek...bizony ma nagy divat amikor idősebb nők buknak fiatalabb pasikra! az is undorító szerinted? Mi lesz veled/veletek mondjuk 20 év múlva, ha idősebben, ráncosabban megtetszik egy fiatal srác...Te is undorító leszel? S a végén..azt írod, hogy fontos a művelődés! Na igen...hiába olvasol sok könyvet ha nem érted meg ami benne foglaltaik...
2024. jún. 18. 14:26
 72/104 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fitalakorom ellenére több könyvet olvastam, mint az itt válaszoló idős ferfiak. Senki nem kérdezte a véleményeteket. Még mindig nem jutott el? Egyszerűen kipanaszolta magát a kérdező, hogy mennyire undorodik. Az hogy te mit csinálsz, a sovány kutyát nem érdekli és hogy azt állítod sikered van legyél boldog, engem az nem érdekel. Örülök, hogy mi nem érdeklünk téged, mond már el ezt azoknak az idős férfiaknak ott kint akik csorgatják a nyálukat, hátha leszoknak róla. Mert nem kérünk belőle. Menj "sikereket" gyűjteni vagy inkább olvasni!
2024. jún. 18. 14:30
 73/104 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy a seggemet sem érdeklik, hanem hogy a seggem partját se.

Amúgy pedig pont azt jelenti ez, hogy nem érdekel a magadfajta, tehát nem vagyok féltékeny, nem gyűlöllek, egyszerűen le vagy tojva.

2024. jún. 18. 14:31
 74/104 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem itt ordas nagy trollok húzzák a népet 🤔.
2024. jún. 18. 14:34
 75/104 anonim ***** válasza:
0%

Te nem érted meg az írásom lényegét, csak a szavakat ragadod ki, és újra és újra ugyanazt le kell írni szájba ragósan. Ismét leírom, hátha eljut. "apukádtól is undorodsz? " apám nem szexuálisan néz rám így nem, anyámtól sem, mert ők a szüleim. Buta vagy nagyon! Sőt a szomszéd bácsitól sem undorodok mert nem kattan rám szexuálisan. Az idős ráncos bácsik és nénik szépek tudnak lenni. Az öregség szép! De nekünk az nem tetszik, ha egy idős ferfi kikezd velünk!!! Ez volt a szájba rágós megfogalmazás, ha nem érted gondolom 8 általános sincs meg, vagy szerencsés körülmények közt megszerezted!

Ha találkozunk az utcán, amit írtál és látod hogy jóval fiatalabb vagyok, akkor zokon veszem hogy megnézel, mert nézd a saját korosztályod, engem undorít. Nem lett drágább a kenyér???? De az étvágy elmegy.

Sok nő biztos oda van idős pasiert, lehet a pénze miatt, lehet apakomlexus, kit érdekel, ti elvagytok. Minket meg hagyjanak békén. Ennyi.

Idős koromban nem fognak érdekelni a fiatal férfiak, mert van önkritikám és fejlődöm.

2024. jún. 18. 14:41
 76/104 anonim ***** válasza:
Utolso bekezdésre: 🤣🤣🤣🤣 tényleg ordas nagy trollok.
2024. jún. 18. 14:46
 77/104 Micimacko67 ***** válasza:
87%

Hmmm...érdekes! A kérdezőt offolták, erre megjelent egy másik profil és ugyanabban a hülye stílusban osztja a butaságokat! Ugye #72?

#72, csak pár eszmefuttatás...Idézet tőled: "Senki nem kérdezte a véleményeteket"...Idézet az eredeti kérdésből:"Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek?"...Azon kevés számú könyvben amit én olvastam ellentétben veled, ott azt olvastam (nyelvtankönyv), hogy a kérdőjel egy mondat végén azt jelenti, hogy kérdeznek valamit! S ha kérdeznek, akkor azt azért teszik, hogy arra választ is várnak! Kivéve az ún. költői kérdések esetében! Az sajnos nem derült ki, hogy szegény kérdező ebben az esetben ezt csak költői kérdésnek szánta!

2024. jún. 18. 14:47
 78/104 Micimacko67 ***** válasza:
88%

#75, "gondolom 8 általános sincs meg"...de megvan, 6 első és 2 másodikkal abszolváltam...

"akkor zokon veszem hogy megnézel"...hogy az anyukád valagával kerüljelek ha szembetalálkozunk az utcán? Csukjam be a szemem, míg elmegyek melletted? Te úgy egyébként normális vagy?

"De az étvágy elmegy."...legalább nem lesz gondod a fogyókúrával, higy szép feszes maradjon a bőröd...

2024. jún. 18. 14:55
 79/104 anonim ***** válasza:
0%

#77 azt hiszed minden nő odavan a vénekért, ezért kitalálsz butaságokat. Én csak megláttam ezt és válaszoltam.

Kérdőjel, nyelvtankönyv, hú, gratulálok. Tapsvihar.

Nem hiszem, hogy a kérdező az idős férfiaknak tette fel a kérdést... Általánosított. Ő maga írta, hogy a vele egykorú lányoknak szánta inkább, akik ugyanúgy undorodnak. Tényleg igaza van a kérdezőnek, ide ragadtál, mert nem bírod elviselni, magadra vetted, nyugi, lépj túl rajta.

2024. jún. 18. 14:55
 80/104 anonim ***** válasza:
Seggemszagu alban
2024. jún. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!