Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
69%

30-as férfi, mint idős?😂

Ha kirakod mindened, ne csodálkozz. Amúgy megnyugtatásképpen, valószínűleg csak arra kellenél nekik. 😉

2024. jún. 18. 10:24
 2/104 VadApuci ***** válasza:
78%

azért mert sok esetben ez a helyzet. azért mert neked meg a bartátnőidnek nem jönnek be az idősebbek..még sok ember van, akinek igen.

30-as évei végén még bőven nem ráncos a pasik teste..ezt nem tudom honnan veszed?

ez nem intelligencia kérdése..azt nem mi döntjük el, hogy mi jön be nekünk, mint ahogy nálad sem, nem te magad döntötted el, hogy undorodsz az ilyentől, hanem beléd van kódolva

abban az egyben igazad van, hogy ha nem tetszik, hogy néznek, és bepróbálkoznak, azt nem vagy köteles eltűrni ;)

2024. jún. 18. 10:25
 3/104 anonim ***** válasza:
64%
Hat edesem, en 56 eves vagyok, es eddig volt jopar hosszabb (ertsd, tobb éves) kapcsolatom 18-22 eves lanyokkal, es nem az anyagiak miatt voltak velem. Szoval igen kellunk, akarhogy is faj.
2024. jún. 18. 10:27
 4/104 anonim ***** válasza:
87%

Ezt mond el nekik.

És azért a harmincas évek végén járó emberek szerintem még nem öregek, te is eljutsz majd abba a korba és igazán rosszul fog esni, amikor öregnek néznek. Ezt úgy mondom, hogy én se vagyok még a harmincas éveim végén. Ha egy hatvan éves meglett ember kikezd veled, beszólogat, utalásokat tesz, az valóban kiábrandító tud lenni ezt aláírom, mert ők már tényleg nagypapa korúak. De az előző mondatomban felsorolt viselkedés szerintem minden korosztálytól undorító.

És nőként én szégyellem magam, hogy azért a sok pénzt kiemelted. Hozzátetted azért, hogy nem mindenki pénzéhes, de mivel ezt megemlítetted egyáltalán, így kétségeim vannak efelől ;)

Az meg hogy legeltetik rajtad a szemüket... Ők férfiak. Ilyenek. Nem értem, mi vezetett idáig, hogy ilyen hangnemben írj róluk. Fejtsd ki, mi történt.

2024. jún. 18. 10:28
 5/104 anonim ***** válasza:
92%
Vannak,akiknek bejönnek az idősebbek, mint ahogy fordítva is előfordul. Viszont intelligencia beléd sem sok szorult.
2024. jún. 18. 10:28
 6/104 A kérdező kommentje:
Nem rakom ki mindenem, de nehogymár miattuk földig erő szoknyába járjak meg fejkendőben. Egy 38 éves férfi egy 18 éves nőhöz nem éppen ideális. Azért már ráncosodnak, persze van aki jól tartja magát és fiatalos, de akkor se épp a tinikorból kilépő lányok után kajtasson. Így értettem. A maga korosztályában nem tekinthető öreg tatának, hiszen nem 80 éves, de nekünk fiataloknak azok.
2024. jún. 18. 10:29
 7/104 anonim ***** válasza:
88%
Figyi, én évek óta vagyok kisebb megszakításokkal sugar baby. A férfiaknak nincs reális testképe. A dagadt, ronda, ráncos pacák is úgy kritizálja a nőket a legkisebb szépséghibáért, mintha neki minimum Henry Cavill külseje lenne😂Ilyenkor csak mosolyogva le kell húzni valamivel és magadban jól kinevetni. Ennyi.
2024. jún. 18. 10:32
 8/104 A kérdező kommentje:

#4 ha engem érdekelne a pénzük, akkor elfogadnám őket, hagynám magam. De nekem 1 Ft se kellett soha ilyenektől, sőt 1 italra se engedtem meghívni magamat.

Persze, hogy letatázom őket, mert egy 20 évvel idősebb férfi ne jöjjön utánam. Egy 38 éves férfi nem öregember, de ha szexuálisan rá van kattanva egy ilyen fiatal lányra akkor hagyd már meg nekem a szabadságot, hogy leöregezzem.

Egyébként fiatalabb korom óta, még be se töltöttem a 18-at és gátlástalanul viselkednek az apuka korú férfiak.

2024. jún. 18. 10:36
 9/104 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell aggódnod, a pénzes, idősebb pasasok, ha elmúltál 30 átnéznek majd rajtad. A tested az, ami jelenleg érdekli őket. Fiatal, feszes női test, amit a magukévá tehetnek. Arra, hogy mit is gondolsz szex közben róluk, magasan tesznek rá, amíg hagyod nekik. Persze lehetsz magadra büszke, de ahogy anno Geszti is megénekelte: "Kinek látszol és kinek játszol. Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, és elmúlsz lassan, szépen és csendben." Szóval hátrébb az agarakkal. Az, hogy most lefektetnének ezek a hapsik, nem biztos, hogy 30 év múlva is megtennék veled! :-)
2024. jún. 18. 10:37
 10/104 anonim ***** válasza:
53%
#3 vagyok. Az ilyeneket mint te, kérdező, az elso par uzenetvaltas utan szanalni szoktam. Es h megpukkadj, most is vannak kepben, egy hat eves ismeretsegbol szovodott 2 eves kapcsolat (a végén 20 eves mult a leanyzo) utan. Es lesz is, ameddig talalok. Kolcsonos erzelmi alapon, nem anyagin.
2024. jún. 18. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!