Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal
nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük.
Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de
nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom
őket,de akkor is undorító.
Nekem se kellene öregember.
De a stílusod, személyiséged az borzalmas. Ha a kérdésed pedig fiatal lányoknak szólt, miért nem írtad oda?
Te írod, hogy hogy beszél veled egy-egy válaszoló? Kislány, te kis buta viragszál, ők csak REFLEKTÁLNAK a te borzasztó hangvételű kérdésedre. Te kérdés NÉLKÜL kritizáltál, mocskolódtál. Itt sajnálom, de te vagy a rosszabbik fél. De még fiatal vagy, hátha kinövöd. Majd amikor ráncos öregasszony leszel és csorgatni fogod a nyálad a fiatal fiúkra. Mert hiába írtad az egyik válaszodban (egy másik profilt ezért létrehozni ugyancsak szánalmas húzás volt), hogy majd "fejlődsz". Egyrészt, szerintem nem fogsz. Másrészt, ez pont nem fejlődés kérdése. Nem attól fogsz a saját korodbeli emberekhez vonzódni, mert sok könyvet olvastál. Ez egyéni preferencia, vágyak kérdése. Ami változhat a korral, bevallom.
Amúgy jót nevettem azon, hogy dicsekszel az olvasottságoddal. 18 évesen már biztos Platón összes műveit és az irodalom legnagyobb alakjait is mind átnyálaztad már. :) a kis romantikus bestsellereiddel látod nem mentél sokra :)
2024. jún. 18. 17:04
A feldúlt ronda vénemberek senkinek se kellenek. 😂 Örülnek, ha pisilni tudnak.
2024. jún. 18. 17:18
#92, a randa öregemberek megérték azt a kort, hogy randa öregemberek lehessenek! Ez nem mindenkinek sikerül! Lehet, hogy neked sem...
2024. jún. 18. 17:32
Nekem volt kapcsolatom egy idősebb férfival. Nincs apakomlexusom. Egyszerűen, így alakult. Tetszettünk egymásnak. Aztán pár év után vége is lett, merevedési panaszok miatt, pedig csak 43 éves volt. Teljesen puhává vált. Azóta sincs senkije, nagyon megkeseredettnek tűnt mikor véletlen összefutottam vele, és már az idő is rajta hagyta nyomát, szóval tényleg, akkor éreztem, hogy hú, de öreggel voltam, kissé szégyen kapott el. Persze ez nem jelenti, hogy minden férfi ilyen hamar impotensé válik, de elég gyakori, mert a környezetemben is sok esetet hallottam. Azóta férjhez mentem, velem egykorú a szerelmem majdnem, hálát adok az égnek, hogy nem egy időshez mentem. Habár mindegy is, mert ő az igazi nekem.
2024. jún. 18. 17:34
#93 ezt csak azokra írtam akik bunkók, fiatal ártatlanságomra vágytak. Tisztelem az idős embereket, de csak akinek kijár. Magának pl nem!!! Hiába idős maga, csak egy gonosz vénember! Szégyellje magát ilyet mond! Úgy is vissza esik a keblébe! Imádkozzon, hogy jobb ember legyen.
2024. jún. 18. 17:41
Engem is elborzasztanak az idős férfiak közeledése. Szinte mindegyiknek meglátszik a szemük körül a szarkaláb, mély ráncok, homlokon már mindenhol előjön. Kopaszodni is kezdenek, meg sokan pocakot növesztenek. Össze esik az állaguk. Na és amit leírtál #94-es, még ki se tudnak elégíteni. Most nyár van és láthatom a fiatal férfiakat, engem is csak az ő látványuk vonz.
2024. jún. 18. 17:54
2024. jún. 18. 18:15
A kor még mindig nem dicsőség csak állapot.
2024. jún. 18. 20:13
30+ idős?Bocsi de nagyon jól karban tartott jó életszinvonalon élő 38 éves mérnök vagyok..Alapjáraton nem keresem a fiatalok társaságat de a munkámban is a 18-24 éves csajok másznak rám..Pont azért mert olyat tudok megadni neki a szexben amit a korosztálya nem..:-)Nem mellesleg 19 cm a farkam.
2024. jún. 18. 20:44
Na még egy munkanélküli az én TB-en élőskődő 18 éves kis buta fruska..
2024. jún. 18. 20:45
Kapcsolódó kérdések: