Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
 61/104 A kérdező kommentje:
Szóval tényleg ajánlom az izgalmas könyvek bújását, hogy rátok ragadjon egy kis intelligencia. Sajnálom, hogy fiatal nőkkel milyen mocskosan beszéltek, ha már gyermekkorban nem tanították meg hogyan kell, vagy nem bírták. Idős korban sem elhanyagolandó a tanulás. Ha csak ezt az időt ami alatt bosszankodtak itt az idős emberek, amiért kitört egy fiatal lányon az undor, arra fordítottátok volna, hogy belekezdtek egy új könyvbe sokkal szélesebb látókörre tettetek volna szert. Talán egyszer még megtanuljátok fékezni indulataitokat, amiért nem kívánja minden nő a koros férfit. Hiszen az élet ettől sokkal többről szól. Ha legalább 1 férfi kezébe vesz egy jó kis könyvet már megérte!
2024. jún. 18. 13:23
 62/104 anonim ***** válasza:
73%
Bocs, de nem te mondod meg, hogy hol válaszolunk. Ja, itt nem topic-ok vannak. 🤣
2024. jún. 18. 13:24
 63/104 anonim ***** válasza:
88%
A kommunikácíódból tényleg az jön le, hogy egy egyszerű buta lány vagy😔
2024. jún. 18. 13:37
 64/104 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas az egójuk.
2024. jún. 18. 13:44
 65/104 anonim ***** válasza:
0%

#63 Pedig a kérdező nagyon is értelmes, értelmesebb fiatal létére, mint a hisztériázó idős férfiak. Persze, hogy annyit fogsz írni rá, hogy buta, mert még érvelni sem vagy képes. Egyszerű, buta, öregedő vagy megöregedett férfi!😔

Személyes problémád normálisan kifejtetted, erre, úgy válaszolnak, mintha az őskori barlangból léptek volna ki.

Én is fiatal vagyok és hátamon feláll a szőr az olyan idősebb férfiaktól, akiket írtál kérdező! Nem is értem, hogy felnőtt férfiak ilyen szinten állnak, amiket írtak neked, ne is foglalkozz velük, elég nagy teher az, amilyen kuka életet élnek. A tanácsod hátha megfogadja valamelyik. Magyarországon nagyon keveset olvasnak, sok a sötét. Kerülni kell ezt a gyakori kérdés oldalt, mert itt sok buta ember gyűlik össze.

2024. jún. 18. 13:59
 66/104 Micimacko67 ***** válasza:
92%
Csak halkan merem itt mondani, hogy a kor nem érdem hanem állapot...Aki itt undorodik az idősebbektől..annak két dologra hívnám fel a figyelmét! Az egyik, hogy a fiatalság mulandó! Aki most tizen-huszon, az is bizony előbb vagy utóbb elmúlik! S kérdező te aki most feszes és üde vagy, bizony te is ráncos leszel! A másik pedig, hogy sajnos nem mindenki éri meg, hogy megöregedjen!
2024. jún. 18. 14:04
 67/104 anonim ***** válasza:
34%

#66 De itt nem is erről van szó. A kérdező se ezért panaszkodott. Tényleg nem tudtok értelmezni szöveget. Még írta is, hogy a saját maga korosztályában egy 30as nem idős,csak a tizenévesnek az. És tisztában vagyunk vele, hogy minden mulandó, öregszik mindenki. Szóval megint csak szövegértelmezési problémák miatt válaszoltál rosszul.

Nekünk fiataloknak, nem minden lánynak jön be az idős ráncos férfi. Majd ha mi is idősek leszünk magunkhoz korban illő partnerrel leszünk boldogok. A kérdező és én pedig mindezek ellenére, így fiatalon undorodunk azoktól, akik az apukánk lehetnének. Ha ezt nem sikerül felfogni, hát.... nem csodálom, hogy itt tartotok! Sok könyvet kell olvasni! Művelődés fontos!!!

2024. jún. 18. 14:13
 68/104 anonim ***** válasza:
82%

Ti abban mentek ki az utcára, amiben akartok, mi meg azt nézünk amit akarunk. Persze, nehogymá' földig érő szoknyát kelljen felvennetek, nekünk meg nehogymá' csukott szemmel kelljen mászkálnunk.

Amúgy az ilyen beképzelt lányok sokszor csak azt hiszik, hogy mindenki rájuk csorgatja a nyálát, valóságban meg a seggem partját sem érdeklik.

2024. jún. 18. 14:14
 69/104 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem több könyvet olvastam, mint ti ketten együttvéve, és nem mi nem vagyunk a szövegértés bajnokai. Ti ilyenek vagytok, mi meg olyanok, és? Vegyétek már észre, hogy pont az olyanok nem érdekelnek bennünket, mint ti. Az pedig tény, hoy vannak sikereink a korookbeli lányoknál, akárhogy is fáj. Aki itt frusztált, idegeskedik, az nem mi vagyunk. Lásd 30as, legtöbbször még csak nem is mi kezdeményezünk.
2024. jún. 18. 14:20
 70/104 anonim ***** válasza:
0%

Ha minden pasival szóba álltam volna akik kikezdtek velem, én lennék a világ legnagyobb szajhája. Akadtak köztük nagyon, inkább úgy írnám kegyetlen gazdagok, sőt híres férfiak is, még sem kellettek. A kérdező is biztos gyönyörű nő. Ezekkel a gyenge érvekkel hogy a segged se érdekelné, megint bemutatkoztál.

Nem is gondoltam mekkora gyűlölet lehet azokban a férfiakban akiket visszautasítottam, vagy levegőnek néztem. Ezért vannak megveszve közösségi médián.te jó ég! Itt kiderül a férfiak válaszából milyen egyszerűek! Féltékenyek. Mi zajlik le bennük...

2024. jún. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!