Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
34%
Zavarjam el oket, mert szerinted nem helyes? Pont a fiatal lanyok nyitnak felem rendszeresen, a 16-26 kozottiek. A sajat korosztalyuk szerintuk gyerekes es eletkeptelen. Kimondottan idosebb faszit keresnek. 34/F
2024. jún. 18. 11:03
 22/104 anonim ***** válasza:
56%
Én nem pukkadok meg, élvezem a sikereimet, és vigyázok a barátnőimre. 😜😘
2024. jún. 18. 11:05
 23/104 anonim ***** válasza:
72%
Nem iszom rendszeresen alkoholt, nem cigizek és eleget alszom, izmos vagyok, sportos...ha azt mondom neked 30 vagyok simán bekajálod és dugsz velem...ha társkeresőn az adatlapomon az adatokat nézed kizárólag fotó nélkül akkor nem is válaszolnál ezek szerint szóval... :D Miért pazarlod az idődet ilyen hülye kérdésekkel, nincs fiatal "pasid" akivel törődhetsz ezért állsz bele itt a "férfiakba"??
2024. jún. 18. 11:06
 24/104 anonim ***** válasza:
77%

Szóval téged csak az feszélyez, ha "idősebb" pasik néznek meg? Ha fiatalabbak csorgatják rád a nyalukat és bunkó megjegyzéseket tesznek, az lehet?

Én 22 évesen lefeküdtem egy nagyon jóképű 35 éves férfival. Életem legjobb szexkapcsolata volt. És nem, nem vagyok apakomplexusos (azért ez nem is az a korkülönbség). Nem értelek. Szerintem minden korosztályban vannak bunkók. Annyi, hogy nalad megy a kettősmérce. Ha egy idősebb néz téged, akkor fúj, undorító, feszélyez, a férfiak undorító perverz állatok. Ha viszont egy fiatalabb UGYANEZT csinálja, akkor már menő.

2024. jún. 18. 11:07
 25/104 A kérdező kommentje:

#18 bárcsak úgy lett volna mindig, hogy egy idős ferfi se akart volna tőlem soha semmit, akkor most nem írtam volna ki magamból az undort.

Persze fáj az igazság itt egyeseknek.

Nem tudod értelmezni a szövegem? Csak ha sok a pénze az idős férfinak akkor engedik többnyire magukat a fiatal nők. Akkor ez miért rólam mond el mindent? Talán nem látni ilyenekről mémeket, híreket?

A másik eset, ha nem a pénz miatt hagyják magukat a lányok az pszichés probléma lehet, apakomlexusnak hívják.

2024. jún. 18. 11:08
 26/104 anonim ***** válasza:
0%
#16 férfiakból is a fiatal, izmos, feszes, dúshajú a szexi, csak anyagi okokból választ bárki is idősebbet.
2024. jún. 18. 11:11
 27/104 A kérdező kommentje:

#23 kapcsolatban vagyok, ami teljesen mindegy most. A másik hogy én tarskeresőre biztos nem tenném fel magam soha az életben, annyira nem vagyok megkeseredett. A tarskeresőre nagyon gagyi emberek regisztrálnak, akik életképtelenek, a valóságban ismerkedni sem képesek, sőt türelmük sincs arra, hogy várjanak.

"ha azt mondom neked 30 vagyok simán bekajálod és dugsz velem.."

Én biztos nem dugnék veled, ha világon az utolsó pali lennél, akkor sem. Amilyen magas IQ-d lehet eme megnyilvánulásod alapján, inkább émelygés kap el. Pedig arra sem hivatkozhatszhatsz, hogy még fiatal vagy.

Nem akartam beleállni a férfiakba, de ki akartam írni magamból az undort, amit kiváltototok, amikor nem tudjátok a tekinteteket fékezni. Még a családapa is megfordul, miközben tolja a felesége a gyereket. Nem tisztelnek az ilyen emberek senkit sem.

Szóval a lényeg, hogy csak szerettem volna leírni mennyire szánom ezeket a "férfiakat", és köszönöm azoknak a lányoknak akik írtak, hogy ők is rosszul vannak ettől.

2024. jún. 18. 11:19
 28/104 anonim ***** válasza:
100%

40 vagyok jelenleg. Elég sok viszonyom és kapcsolatom volt nálam jóval fiatalabb lányokkal - pl.: én 25, ő 17, majd 30/18, 33/20 35/19. Ezekben a helyzetekben a korkülönbségen kívül az volt a közös, hogy sosem én kezdeményeztem. Illetve az is, hogy mindkét oldalról volt érzelem, nem is kevés..

Plusz el kell fogadni, hogy vannak apakomplexusos lányok is. Vagy csak olyanok, akik többre vágynak, mint amit egy velük azonos életkorú srác tud adni. Pasiként ezt lehet élvezni (és kihasználni) és persze helyén kezelni azt, hogy hosszútávú kapcsolat ezekből ritkán lesz.

Nade a lényeg! Én fiatalabbként is normális, törődő, értelmes és művelt, tanult férfi voltam-vagyok. Teljesen más, mint amivel egy 18-22 éves lány szembesül, ha megnézi a saját korosztályát (a szexuális dolgokról nem is beszélve). Az az x év élettapasztalat bizony nem hátrány!

Igen, tudom, kellemetlen lehet, amikor megnéznek, pláne, ha kezdeményeznek is - de ehhez sajna hozzá kell szokni. A füttyögő, bámuló pasik jellemzően ártalmatlanok, ezektől nem kell tartani. Azoktól sem, akik sajna gátlástalanul bepróbálkoznak:)

Természetesen tudom, hogy vannak korodbeli, érett, normális fiatal fiúk is. Sőt, az sem baj, ha nem olyanok - én is voltam egyébként tizenéves és emlékszem dolgokra:) vannak sajna olyan emlékeim is, amikre nem vagyok túl büszke.

40F

2024. jún. 18. 11:23
 29/104 anonim ***** válasza:
66%

37 vagyok. Az elmúlt pár hétben többször előkerült beszélgetés során a korom és mindenki meglepődött, mert 28-30 közöttinek néztek. Nincs egy darab ráncom sem és könnyen felszedek bármikor egy csinos, szép arcú fiatal nőt.

Szerintem te 37 éves nőként annak is örülni fogsz, ha több rossz kapcsolat után, gyerekekkel, elváltan, narancsbőrösen megkeseredve kellesz majd egy fogatlan 60 évesnek...

2024. jún. 18. 11:23
 30/104 A kérdező kommentje:

#24 nem menő. Hol írtam, hogy ugrálok örömömben, ha a velem egykorúak teszik ezt? Szép mesét kerekítettél belőle. Természetesen az is tud visszataszító lenni, de legalább a saját korosztályukon belül próbálkoznak. Nem egy kiégett ráncos ürge. Azért az rátesz egy lapáttal.

Te nem 18 évesen feküdtél össze egy 38 evéssel, ami már 20 év korkülönbség volna.

Vegülis attól is függ ki hogy néz ki, mert lehet látni 22 éves lányt, aki 35-nek, vagy többek néz ki, olyan kiélt feje van, ahhoz illik gondolom egy harmincas pasi.

2024. jún. 18. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!