Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
79%
Erre mar nem is valaszolok, 39essel ertek egyet.
2024. jún. 18. 11:59
 42/104 A kérdező kommentje:
#39 Csak szeretnéd te azt a pontgyűjtős lányt! 😂
2024. jún. 18. 12:00
 43/104 A kérdező kommentje:

Tehát... tulajdonképpen fogadjuk el, hogy a világ így működik, tarskeresőn hirdetik magukat a kigyúrt "fiatalos" férfiak, friss húst keresve szexre. 56 éves meglett férfiak dicsekednek a fiatal nőkkel, mint zsákmányaikkal. Evolúcióra hivatkoznak, hiszen a szaporodás rendkívül fontos.

És én maradjak csendben, hunyjam le a szemem, mikor egy 60 éves faszi bámul, vagy amikor leakar taperolni, meghívni 1 italra, felhivni magához szexre. Oké. Bocs, hogy megszólaltam a hányinger miatt.

2024. jún. 18. 12:05
 44/104 anonim ***** válasza:
79%

Bár, nem sok értelme van hozzászólni, de valahogy nem látom a felháborodott tizenéves kigyúrt srácokat tiltakozni amiatt, hogy 50-60 éves "fiatalos nők"

legeltetik rajtuk a szemüket. A kérdést feltevő lánynak csak annyit mondanék végszóként, amit Murphy is mondott: "Mosolyogj, a holnap rosszabb lesz a mánál!" Örülj, hogy megnéznek, eljöhet az az idő, amikor még bottal sem piszkálnának meg a pasik! Persze ez nem azt jelenti, hogy szóban vagy tettekben zaklasson bárki is. De amiatt méltatlankodni, hogy megnéznek az utcán vagy a strandon, hát eléggé gáz.

2024. jún. 18. 12:16
 45/104 anonim ***** válasza:
42, nem szeretnem, menekulnek. 44: felolunk mondhatod, senki nem mondta h maradj csendben. Egyszeruen csak az emberek sokfelek, es nem fognak a te igenyeid szerint mukodni, a te elveid szerint elni.
2024. jún. 18. 12:20
 46/104 Micimacko67 ***** válasza:
77%
Kérdező, hol vagy te nő? Miből hiszed, hogy te bármilyen szinten megközelíted az igazi nők szintjét? Attól, hogy van valami a lábad között meg van két melled, még nagyon-nagyon messze vagy attól a szinttől, hogy téged nőnek lehessen nevezni!
2024. jún. 18. 12:21
 47/104 A kérdező kommentje:

Milyen kedves, értelmes férfi vagy. Megint bemutatkoztál, ilyet mondani, hogy bottal se piszkálnának meg...

Miért akarnám, hogy engem megbámuljanak? A páromnak szeretnék tetszeni, nem idegeneknek. Idős koromban még annyira sem fogok rá vágyni, az tuti, hogy kikezdjenek velem. Én nem vagyok ide-oda kefélő véglény.

"De amiatt méltatlankodni, hogy megnéznek az utcán vagy a strandon, hát eléggé gáz."

Mint ahogy írtam kislányként is undorodtam. 18 évesen is undorodtam az idős vénemberektől. Nézegessék egymást a vénemberek!

Nyugodjatok meg, nem örül minden fiatal lány ha bámulják a koros férfiak. Tudom, nehéz feldolgozni!! De jusson eszükbe a kivénhedt fószereknek ahányszor erkölcstelenül ránéznek egy szép, fiatal lányra, vajon hányan undorodnak a ráncos férfiak képétől?

Na ettől vagytok most úgy kikészülve, azért írtok ilyeneket. Szánalom. Emlékszem hányszor röhögtünk ezeken a véneken a barátnőimmel, aztán fintorogtunk az undortól. Fiatalos 30as,40es hát persze! 😂 Aztán 50es egyre tatásabb vénemberek. A többi tata korról inkább nem is írok.

Mint valami hirdetés úgy írjatok hogy fiatalosan néztek ki, "jól karban tartott, megkímélt, ránctalan"

2024. jún. 18. 12:32
 48/104 A kérdező kommentje:
Szerinted adok arra hogy te mit mondasz Micimackó. 😂 Megint fájt amit írtam látom.
2024. jún. 18. 12:33
 49/104 anonim ***** válasza:
59%
Te pedig azt sem tudod megélni, hogy szép (?) vagy.
2024. jún. 18. 12:35
 50/104 A kérdező kommentje:
Én megélem. De nem az öregekkel, hanem a párommal. 😂
2024. jún. 18. 12:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!