Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idős hapsik miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idős hapsik miért hiszik azt, hogy kellenek a fiatal nőknek? Nem egy barátnőmnek felfordul a gyomra tőlük. Nem kell a ráncos tata senkinek, csak ha sok a pénz, de nem mindenki pénz éhes. Bepróbalkoznak persze, elhajtom őket,de akkor is undorító.

Figyelt kérdés
Idős pali alatt értem a harmincas évek végét taposó palákoktól kezdve egészen az idősökig. Miért nincs bennük tartás, hogy realizálják hol a helyük? Mennyi intelligencia szorul beléjük, hogy ilyen szinten tartanak agyilag? Fiatal nőként jó lenne ha nem rajtam legeltetnék a szemüket, hanem a saját korosztályukon.

2024. jún. 18. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
62%
Itt pszichológusra neked van szükséged, kérdező.
2024. jún. 18. 11:31
 32/104 anonim ***** válasza:
56%
A 40-es srác aki mentes a káros szenvedélyektől, még nem idős és tudja megbecsülni azt a fiatal lányt, akinál nem a szexre hajt hanem feleségül veszi előbb. Ellentétben sok 20 éves takonyfoskölyökkel, akik csak szexre használják a lányt, de amikor felelősséget kéne bármiért is vállalni, akkor elmenekülnek a francba. tisztelet a kivételnek, de kevés van. Kérdés, hogy a fiatal lánynak mi az igényszintje. Megbecsült kedvese akar lenni egy érett srácnak, vagy eldobós húsdarabja lenni egy világát nem tudó farkalós hülyegyereknek.
2024. jún. 18. 11:33
 33/104 A kérdező kommentje:

Jaj, de szánalmas a rosszindulatod. 37 évesen ennyi szinten állsz, hogy ilyen életet írsz le egy fiatal lánynak, csak mert merészeltem kiírni magamból az undorodást.

Összetennéd a két kezed, ha a 37 éves énemmel egy mondatot is válthatnál személyesen.

Olvass inkább könyveket, műveld magad, tudod az intelligencia sokkal vonzóbbá, és jobb emberré tesz.

2024. jún. 18. 11:35
 34/104 anonim ***** válasza:
36%
#29 a te fajtád miatt használom csak ki a férfiakat😁Mind ilyen patkányok vagytok.
2024. jún. 18. 11:37
 35/104 A kérdező kommentje:

#31 neked van szükséged pszichológusra. Fiatal lány vagyok és merészeltem kiírni, hogy taszítanak ezek a férfiak. Elmegyek a boltba és legelteti a szemét a vénember. Sétálni se lehet anélkül. Szürke hétköznapokon eltompulnak ezek a semmitmondó dolgok.

Itt most nektek az a probléma, hogy fáj, zokon veszitek, hogy meg merészeltem mondani az igazságot. Ezért írtok ilyen ocsmány szavakat. Pedig én csak annyit állítottam hogy felfordul a gyomrom a vén, ráncos palákoktól, akik veszik a bátorságot, hogy megkörnyékezzenek.

2024. jún. 18. 11:40
 36/104 anonim ***** válasza:

Hogyne. Mégis itt reklámozod magad mekkora csődör vagy.

2024. jún. 18. 11:41
 37/104 A kérdező kommentje:
#34 Látod hogy lepontoztak. Fáj az igazság nekik!!!
2024. jún. 18. 11:44
 38/104 anonim ***** válasza:
73%
36, leirtam a tényeket. 31, nem vesszuk zokon, csak epp nem erdekel. Te miert masokkal foglalkozol? Ketvfelnot ember azt csinal egymassal, amit akar, attol fuggetlenul, hogy nejed errol miba velemenyed. A frusztracioidra nem vagyunk kivancsiak, a ferfiak igy mukodnek, lasd evolucios posztom. Ja, es igazad van, az intelligencia a legszexibb, amilyen ronda a kulsom, csak ez marad, es lam, megis sikeres vagyok a fiatalokal, szoval maximaisan igazad van. IQ és EQ.
2024. jún. 18. 11:47
 39/104 anonim ***** válasza:
80%

Ez jutott eszembe a kerdezorol:

[link]

2024. jún. 18. 11:56
 40/104 A kérdező kommentje:

Nem másokkal foglalkozok, hanem engem taszít, hogy velem foglalkoznak. Persze, hogy szóvá teszem.

Evolúciós posztod miért erőlteted? Ennyi volnánk? Vissza az állati ösztönökhöz? Látástól vakulásig dugni míg feláll a cerka? Szétszórni magvaitokot? Azért ez elég kiábrándító! Egy igazi férfi hű társ, szerelmet keres, pláne ilyen idős korban, megállapodik. Az az igazi kincs. És igen, vannak ilyenek, de nem mindenki jut el idáig, akkor szabadon járhatnék, és járhattam volna pl. strandra 14-15 évesen is, akkor még ráadásul gyerek voltam.

2024. jún. 18. 11:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!