Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor írják hogy itt nincsene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Nem csak erre az oldalra gondolok, itt nem nagyon érdemes ismerkedni(férfiaknak), főleg hogy ez csak egy kérdezős fórum

Én soha nem mennék fel társkeresőre. Minek? Bárhol lehet ismerkedni

(Na jó ez pont az amiről szól a téma hogy hát, csak csak nem lehet azért annyira....:D )

Meg az ilyen appok tényleg csak a nőknek jó, önbizalom növelésre, vagy szórakozásra

A fiúk meg csak elvesztik az önbizalmukat, mert annyira elvesznek a tömegben és olyan nagy férfitöbblet van a társkeresőkön 🤷 ez tényleg csak lányoknak jó

Meg, nekem se jönne be hogy a társkeresőn egyszerre még 10 pasival flörtölget a lány.

De ez csak az én személyes véleményem, eléggé féltékeny típus tudok lenni

2023. dec. 7. 09:18
 52/56 anonim ***** válasza:
Akkor mi is a kérdés tulajdonképpen?
2023. dec. 7. 12:52
 53/56 anonim ***** válasza:

Féltékeny??? Mire is? Ember még össze se jöttetek! Majd ha már egy pár vagytok, akkor - értelmes mértékig, határokig - jelezheted, hogy ne flörtöljön mással, addig nem.

Hogy 10 pasival lelevezik a társkeresőkön? Miért a pasik talán csak 1 db nőre írnak rá? Na látod. Mindenki kommunikál több emberrel, de összejönni csak 1-el fog.

Ami meg a nem társkeresőn tömegével befutó bepróbálkozásokat illeti = szimpla spam, ami idegesítően tömíti a postaládádat. Fogod és törlöd, kész.

2023. dec. 7. 14:04
 54/56 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem való nekem társkereső app. És nem volt kérdésem, csak elmondtam a véleményem és amit érzek ezzel kapcsolatban.
2023. dec. 8. 12:36
 55/56 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj élôben :)
2023. dec. 8. 12:40
 56/56 A kérdező kommentje:

Igen ott is lehet persze, de vannak barátkozós online oldalak és a Face/instán is lányok szintén rá szokták írni fiúkra :D (mondjuk az ritkaságnak mondható)

De egyébként én nem tervezek ismerkedni mert van barátnőm

2023. dec. 8. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!