Mi van olyankor, ha nincsenek vénái valakinek?
Több évig éltem trópusi helyen, és a létező összes vackot elkaptam, ami miatt sokat voltam kórházban, sok infúzió, sok egyéb, lényeg, hogy mindig vénagyulladás lett a vége az ottani nagy "steril" viszonyok miatt, gondolom én, és úgy most jutott eszembe, hogy velem mi a frászt kezdenének, ha valami bajom lenne, hiszen egyetlen infúziót nem tudnak sehova bekötni ??
Ezen konkrétan akkor kezdtem el gondolkodni, amikor voltam vérvételen, és a nő is elcsodálkozott, párszor kijelentette, hogy képtelenség vért venni tőlem, már majdnem fel is adta, utána meg vakon próbálkoztak ketten szúrni párat, mert látni vénát semmit nem lehet, na és nagy nehezen a sokadik szúrással sikerült valamennyi vért venniük tőlem.
Na de mi van olyankor, ha sürgősséggel kellene nekem infúziót bekötni és 10 percig se sikerül az istennek se mert egyszerűen nincs hova ??
Nekem annyi?
Mit lehet tenni?
Hát nem tudom, de nem lehetne valami papírt kérni, ami mindig a személyid mellett lenne?
Ez gondolom, valami olyasmi lehet (mármint a papírra gondolok) akik jobb szívvel születtek.
Elöször is, olyan nincs, hogy valakinek nincs vénája - ez biológiai képtelenség.
Másodszor: meg jó orvos megtalálja akkor is, ha nem túl jól látszik.
Harmadszor: a test különbözö pontjain be lehet kötni infúziót, emiatt kizárt, hogy gond legyen komolyabb esetben.
kézfej, térdhajlat .. vannak megoldások
nyugi, nem lesz vele gond ha infuziora kerül a sor
nyakba?
téárdhajlatba?
hu na ez eszembe se jutott ...
hát aztán a többi kizárva, mert kézfejemen sincs semmi, azt is próbálták, ugyanis oda is sokszor kötöttek korábban és azok is szépen mind begyulladtak
hát akkor valóban marad a nyakon ....
én értem h biológiailag képtelenség h ne legyenek vénáim, akkor inkább úgy fogalmazok, h felszíni, látható és kitapintható vénáim nincsenek, attól persze, hát mélyebben biztos vannak, csak ez már nem az első esetem iylen problémával, aztán kicsit parázok már
egyébként hát van egy nagyon jó orvosnak tartott valaki, aki altatásban csinálja a gyomor meg egyéb tükrözéseket magánban, na és ott is jártam, de ő is elképedt rendesen amikor meglátta a kezeimet, karjaimat, és vakarta a fejét, és végül egy nagyon apró akármit talált az alkaromon, és oda tette a kanült, na de neki is csak sokadszorra sikerült
úr isten, a fejében ??????
jajj, na akkor inkább haljak meg, nem megyek kórházba, de el se tudom képzelni ahogy elnézegetem a fejemet, hogy hol van itt olyan méretű véna amibe egy kanül beleférne ...
jó hát csecsemőknél más a méret is persze gondolom, de azért meredek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!