Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?
Én is tiltom az összeset
De rám már irt itt normális férfi is, aki tényleg értelmes volt és komolyan segíteni akart, nem gyökérkedett
26 jó de ti a fiúkhoz/férfiakhoz vonzódtok nem úgy mint mi fiúk....és érted...
Azért érdekes hogy érzitek.
De ha rám egy meleg ír- (bárhol, ezenkívül mert itt nem érzem hogy kellene válaszolni privátra) -hogy tetszem neki akkor normálisan elutasítom mert én nem vagyok az. De jól esne hogy még egy meleg fiúnak is tetszem, addig ameddig nem kezd el nyomulni.
Eleve nem lehet hasonlítani, mert más fontos egy nőnek és egy férfinak. Azért mondod most Egyébként is , hogy normális lennél egy meleggel, mert nem történt ilyen. Ha minden kommentedre, meg naponta kapnád százával a levelet, te sem lennél boldog. Ne mondd, hogy a napi 35 üzenetre mind kedvesen válaszolgatnál, hogy bocsika, de nem szeretem a pasikat, de azért örömmel töltött el a megkeresésed. A f@sz képekről ne is beszéljünk.
És hiába mondod, hogy de mi a férfiakat szeretjük, mert nekünk nem elég hogy férfi. Fontos, hogy normális, szimpatikus legyen, különben nem érdekel. Biztos sokszor olvastad már hogy a dick pic is azért nem tetszik a nőknek, mert idegen pasi farkára nem vagyunk kíváncsiak. Egy férfi más, bármikor szívesen nézeget puncikat.
Ti, ha ismerkedtek, az a fontos, hogy jól nézzen ki a nő, az csak plusz, ha még normális is. Mi, ha ismerkedünk, az a fontos hogy normális legyen, és az a plusz, ha még jól is néz ki.
Ezért random megkeresések eleve kudarcra vannak ítélve, mert előre sejthető, hogy nem a "normális" kategóriából való az illető, azaz számunkra érdektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!