Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor írják hogy itt nincsene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 16:34
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

#38 bocs, de nem olvasok tinirovatot 😅

#39 okés, akkor filóztál, de attól még nem változik semmi. S ugyanúgy nem lesz sem energiád, sem kedved a naponta beömlő bepróbálkozásdömpinggel foglalkoznod.

2023. dec. 6. 19:33
 42/56 A kérdező kommentje:

lehet hogy ilyen jelenben tapadt vagy, de ahhoz hogy megértsük a férfiak oldalát egyszerüen muszáj átgondold a Mi lenne ha.. dolgot amit irtam. ha Istenekben hiszünk meg gyikemberekben ez ne legyen már olyan nagy feladat 😅

ha ezt az elméletet kicsit sem akarod átgondolni, akkor annak veszem hogy nem is akarod megérteni a másik oldalt

2023. dec. 6. 19:34
 43/56 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy kell foglalkozni az üzenetekkel 41
2023. dec. 6. 19:35
 44/56 A kérdező kommentje:

1 meg sem probálod átgondolni amit irtam 2 meg sem nézel egy linket ami a témával kapcsolatos

ha ilyen lesz@rommal vitázzik valaki, akkor nem látom értelmét hogy folytassam és probáljak megértetni valamivel valakit.

ne vedd sértésnek vagy támadásnak csak logikus vagyok, ettől még te is irtál hasznos dolgakat a témával kapcsolatban. innentől nem muszáj több választ irj, nélküled nem tudtam volna meg ezeket 🙂

ha majd felmerül ez a téma valahol, el fogom küldeni ezt a beszélgetést :P

2023. dec. 6. 19:44
 45/56 A kérdező kommentje:
utoljára még annyit mondenék akinek nem világos, hogy én meg tudom érteni a férfiak és a nők helyzetét is.
2023. dec. 6. 20:18
 46/56 anonim ***** válasza:
Oké, megértem. S akkor hogy tovább? Mit kellene szerinted a nagy megértés után csinálni?
2023. dec. 6. 20:24
 47/56 A kérdező kommentje:

Úgy érzem csak beszológatsz, de oké, csak annyi volt a lényeg hogy megértsük mindkét oldalt.

Amivel előbbre megyünk talán, pont az, hogy meg tudjuk érteni a férfiakat és a nőket. Ezzel pedig jobban lehetne kezelni a dolgokat...(?)

2023. dec. 6. 20:38
 48/56 anonim ***** válasza:
Igen, egymás megértése fontos dolog. S ennek megfelelően is kezelem. Nem oltom le a bepróbálkozókat, nem küldöm el ...ba, csak simán tiltózom/törölöm. Így már jó? :)
2023. dec. 6. 21:14
 49/56 A kérdező kommentje:
Nincs kötelességed vissza írni senkinek, nincs ezzel semmi baj
2023. dec. 6. 21:40
 50/56 anonim ***** válasza:

Többször jártam úgy én is, hogy normálisan írtak, én normálisan válaszoltam, hogy bocsi, de nem. Mire elkezdtek kötekedni, hogy biztos férfi vagyok, vagy ronda, egyébként se nyúlna hozzám, meg különben is, mit képzelek magamról, büdös k.rva, stb. Az elején normálisan válaszoltam, most már sokszor inkább nem is reagálok. Plusz itt anonim oldalon, van ilyen, fenti mókus, aki újra, és újra ír kedvesen, de nyilván nem válaszolok, mert ismerem már. Ő meg gondolom azt hiszi, hogy írt ma is 20 nőnek, és egy se válaszolt, de abból 10 én vagyok :D

Én tényleg nagyon sajnálom azt a pár normálist, aki ismerkedne, de valljuk be, erre nem alkalmas a net. Persze van, aki itt talál, de elég nehéz. Élőben sokkal jobb, könnyebb, több esélye is van egy pasinak, ha nem olyan előnyösen néz ki képeken. Mert neten csak a kép van, meg pár sor. Élőben elő tudja adni magát. De sokan pont azért neteznek, mert erre nem képesek, meg még nem is vonzó a profiljuk, és várjàk a csodát. Hát honnan a bánatból kéne tudnia egy nőnek, hogy ki rejtőzik a másik oldalon? Ha meg mindenkivel leállok csevegni, akkor megkapom, hogy micsoda dolog, hogy egyszerre több pasival beszélek. Én egy ilyen után töröltem magam mindenhonnan.

2023. dec. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!