Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor írják hogy itt nincsene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 16:34
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok és trollkodni járok ide. Szeretem ha pasinak hisznek, abból azonnal látszik hogy egy szerencsétlen szánalmas lúzer...
2023. dec. 5. 18:45
 12/56 A kérdező kommentje:
Nem jobb érzés ha egy csomóan rád vannak állva és mindenki téged akar?
2023. dec. 5. 19:36
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

#12 ehhez még GyK sem kell, tele van a net hülyékkel, egy sima receptcserés, vagy baba-mama Fb csoportban is ha hozzászólsz valamihez, bármilyen módon "láthatóvá" válsz máris érkeznek a bepróbálkozások a sima "degyönyörűvagyismi"-től a farokképekig minden. Ez nem imponáló, hanem kib.szott idegesítő jelenség!

Nagyon sivár valakinek a lelkivilága, ha a netről próbál a mindegykicsaklyukalegyen-és-kiverhessemrá figuráktól önbizalmat építeni.

2023. dec. 5. 19:45
 14/56 A kérdező kommentje:

Igen ezzel tisztában vagyok és jól tudom. De attól még jó érzés az egótoknak nem? Csak jobb érzés mint magányosnak lenni és azt érezd hogy nem kellesz senkinek.

Ha a fiúkat nézzük náluk ez sokkal rosszabb, annyiból hogy ha ők magányosak vagy bármi, rájuk nem fognak írni egy csomóan és nem fognak érdeklődni utánuk.

2023. dec. 5. 19:51
 15/56 A kérdező kommentje:
Ha meg 1x-2x megpróbál kezdményezni egy lánynál, akkor meg csak elveszlik a tömegben. Az ilyenek miatt.
2023. dec. 5. 19:54
 16/56 anonim ***** válasza:
#15 ha ismeretlenül elkezdesz nyomulni valamelyik platformon ami nem az ismerkedésre van kitalálva akkor pont olyan vagy mint az "ilyenek" akikre károgsz.
2023. dec. 5. 19:58
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de abban semmi jól eső nincs, ha egy idegen anonim oldalon írogat. Tudom, hogy nem azért írt, mert tetszem neki, hanem mert nincs más. Ráadásul többször megkapom ugyanaz a sablon szöveget tőlük. Ebben mi lenne a vonzó? Ettől nem érzem magam értékesebbnek. Nem is vagyok az neki sem. Ctrl+c, ctrl+v, és küldi mindenkinek, akit nőnek sejt. Emiatt nekem is értéktelen az üzenete. Kör bezárult.
2023. dec. 5. 20:14
 18/56 A kérdező kommentje:

Nem magamra értettem, és nem is erre az oldara. Én nem szoktam soha kezdeményezni lányoknál és nem írok rájuk.

Instán is ez van

2023. dec. 5. 20:28
 19/56 A kérdező kommentje:
17 instán is ez van nem csak ilyen anonim oldalakon
2023. dec. 5. 20:30
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor olvasgatok itt, de egyre ritkábban találok érdekes kérdést, írkálni sincs kedvem így.
2023. dec. 5. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!