Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?
#12 ehhez még GyK sem kell, tele van a net hülyékkel, egy sima receptcserés, vagy baba-mama Fb csoportban is ha hozzászólsz valamihez, bármilyen módon "láthatóvá" válsz máris érkeznek a bepróbálkozások a sima "degyönyörűvagyismi"-től a farokképekig minden. Ez nem imponáló, hanem kib.szott idegesítő jelenség!
Nagyon sivár valakinek a lelkivilága, ha a netről próbál a mindegykicsaklyukalegyen-és-kiverhessemrá figuráktól önbizalmat építeni.
Igen ezzel tisztában vagyok és jól tudom. De attól még jó érzés az egótoknak nem? Csak jobb érzés mint magányosnak lenni és azt érezd hogy nem kellesz senkinek.
Ha a fiúkat nézzük náluk ez sokkal rosszabb, annyiból hogy ha ők magányosak vagy bármi, rájuk nem fognak írni egy csomóan és nem fognak érdeklődni utánuk.
Nem magamra értettem, és nem is erre az oldara. Én nem szoktam soha kezdeményezni lányoknál és nem írok rájuk.
Instán is ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!