Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor írják hogy itt nincsene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor írják hogy itt nincsenek nők, olyankor miért nem írnak a nők hogy igenis vannak és itt vagyunk?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 16:34
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

lehet hogy igazad van. csak érdekesség képpen, de lányokra is szoktak irni leszbi lányok instán

egyébként nagyon becsülendő, és imádom hogy ilyenek a lányok. 🙂

legalábbis hogy vannak ilyenek, mert persze vannak ribik stb. de az is lehet ha egy lány tudja hogy jól néz ki, akkor nem olyan mint amilyennek te leirtad.

2023. dec. 6. 10:29
 32/56 A kérdező kommentje:
egy hülye kérdés tőlem, ha egy csaj biszex akkor a "barackra" jobban kiváncsi? xdd
2023. dec. 6. 10:36
 33/56 anonim ***** válasza:

#29 tessék akkor egy hasonlat: mintha a 80 éves öreg mámmik nyomulnának rád hogy "jaj de fess fiatalember". Nem vagy kíváncsi a próbálkozásaikra, s cseppet sem tölt el örömmel a próbálkozásuk.

Az tölt el örömmel, az jelent büszkeséget ha olyanoktól kapod a dicséretet akitől várnád, akinek a szemedben érték az elismerése. A minden nőnek válogatás nélkül napi 100 ctrl-c sablonlevelet kiküldözgető kiscserkészek tollából nem az. Az csak idegesítő levélszemét-tömeg.

2023. dec. 6. 10:51
 34/56 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok a "barackra" sem kíváncsi csak úgy bárkiére. Ez nem úgy működik, hogy amikor pasi tetszik, akkor nőként működöm, amikor nő tetszik, akkor meg átváltok férfire. Ugyanaz maradok, csak vonzónak találhatok egy nőt is. Pont emiatt rengeteg nő, akinek bomba alakja van, teljesen hidegen hagy, mert unszimpatikusak. Mondjuk nagyképűek, önteltek, bunkók, vagy csak simán ostobák, nekem ez ugyanúgy, mint férfi esetében abszolút kiábrándító. Tehát nem fog megfordulni a fejemben, hogy jó-jó, egy igazi HP, de azért megdugnám.
2023. dec. 6. 12:13
 35/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Tényleg nagyon jó lenne ha minden csaj így működne ahogy te.
2023. dec. 6. 13:17
 36/56 A kérdező kommentje:

a témával kapcsolatban eszembe jutott még valami, ami nem tudom hogyhogy nem jutott eszembe.

képzeljük el magunkat az ő helyzetükbe. mi lenne ha a nőkre/lányokra nem irna rá senki soha, senki nem kezdeményezne nálatok, és vágytok egy társra, egy férfira, de ezt csak ugy lehetne megkapni ha kezdeményeznétek. rá irnátok pasikra. és persze a sok elutasitás is lenne...

ugyanezt csinálnák a nők is ha nagyon kellene nekik a férfi.

szóval a jelenben szerintem nem helyes hogy csak a nők oldalát nézzük, hogy miért zavarja ez őket. egyébként vannak lányok akik direkt a sok férfi próbákozó miatt lépnek fel Tinderre, ezzel növelve az egójukat.

és szerintem amig normálisan és tisztelet túdóan próbál ismerkedni egy férfi, addig nem illik bunkó és lekezelő lenni velük.

+ Ha a férfiaknál is csak a fele annyi jelenkező lenne mint a nőknél, akkor biztos nem lenne ilyen sok ismerkedni vágyó férfi az üzeneteitek között. ezt értem instára facera stb

muszáj volt ezt ki irnom magamból, én olyan vagyok hogy mindenki helyzetét meg tudom érteni. és probálok nem elitélő lenni

a kérdést is nyilván csak poénból irtam ki, de elég érdekes beszélgetés alakult ki.

2023. dec. 6. 19:02
 37/56 anonim ***** válasza:

#36 "mi lenne ha..." nincs túl sok értelme filózni rajta, mert nincs így. Ha fordítva lenne akkor a nők hajtanának a pasik után, de mint írtam nincs így! S ahogy az emberiség történelmét, a szokásokat elnézem az elkövetkező 100.000 évben sem várható hogy a helyzet megforduljon (pszichológiai okai vannak).

S jól látod normális nő nem bunkózik a bepróbálkozókkal (ha az normálisan kezdeményezett), egyszerűen "balra húzza" aki nem érdekli és kész. Akkor lesz bunkó, ha vele is azok voltak, letámadják oda nem illő módon, helyen.

Törlés/tiltás/balrahúzás ennyi, egyszerűen nincs energiájuk a napi 10-20-50-100 bepróbálkozó mindenikének reagálni valamit. Illetve van még egy tényező ami miatt nem reagálnak. Aki a netre téved elég hamar bele fog futni olyan követelőző, frusztrált idiótákba aki egy udvarias visszautasításra átcsap zaklató, akadékoskodó majomba, támadóvá válik, a családi fel-lemenőket emlegetve "dögöljmeg"-ezik. Inkább nem kísértik a sorsot és nem is válaszolnak annak aki nem szimpi.

2023. dec. 6. 19:20
 38/56 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke.. nem tudom láttad-e már, de itt egy lány meg pont az ellenkezőjéről hablatyol.

én már tényleg nem tudom mit akarnak a nők....😅 egyszer az a probléma hogy kezdeményeznek a férfiak, egyszer meg az hogy NEM kezdeményeznek.... úgy tünik igaz a vicc, hogy a nők maguk sem tudják hogy mit akarnak 😅😅😂

2023. dec. 6. 19:25
 39/56 A kérdező kommentje:

*nincs túl sok értelme filózni rajta, mert nincs így.*

igenis filózzunk, mert csak igy lehet megérteni a férfiak helyzetet, létszi 😀😀

2023. dec. 6. 19:26
 40/56 A kérdező kommentje:
illetve a filózás viszi emberiséget előre, egyébként persze nem muszáj vissza irni, ez nem is mondtam hogy kellene
2023. dec. 6. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!