Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meg játszani a nászéjszakan hogy szűz vagyok?
Félig török származású és félig magyar származású lány vagyok, a szüleimmel itt Magyarországon élünk.
A szüleim úgy tudják szűz vagyok és hozzá akarnak adni egy török férfihoz, de viszont nekem egy pár honapja volt egy párkapcsolatom titkon, úgy hogy már nem vagyok szűz, szerelmes voltam…
A jövendőbeli férjem is úgy tudja hogy szűz vagyok, nem merem nekik elmondani hogy már voltam férfival, bármit képesek lennének velem tenni.
Van olyan művér amivel el lehet játszani a szüzességet, és ha van az hol kapható?
Tudjátok hova kell, fontos ki lehessen magamból mosni.
Ne kövezzetek meg emiatt, ne ítéljetek el kérlek.
Segítségért fordultam hozzátok.
Normális válaszokat kérek.
#49 nem tudok kilépni, el tudnék szökni, de azért nem akarok mert szeretem és nem akarom elveszíteni a családom, mert ha elmegyek sosen néznek rám többet.
Mellesleg szeretem ezt a férfit, nem rossz ember, de csk attól tartok hogy mi lesz ha rájön hogy nem ő az első…
Ezen a téren még nem ismerem, lehet hogy agresziv lenne de az is lehet hogy nem, és megbocsájt hogy eltitkoltam az igazat…

Hogy mondjak torokul, hogy agressziv? Mert egyszer se nagyon sikerult jol leirni......
39F incel
Van egy ápolónő ismerősöm, ő tud vért levenni.
Arra gondoltam hogy előző napokban vetetek vért, azt át veszem és szex előtt bekenem ot egy kicsit.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!